Oikein hauskaa Uutta Vuotta 2015!

31. joulukuuta 2014


IMG_3479


Tänään se tapahtuu taas! Nimittäin vuosi vaihtuu, vuosi 2014 on eletty ja katse pitäisi kääntyä ensi vuoteen. Tässä vaiheessa on kyllä pakko todeta, että tämä vuosi kulki kyllä todella nopeasti loppuun. Juurihan minä ensimmäisen kerran aloitin tammikuussa Fitfarmin Lite-valmennuksen. Tuntui, että se olisi ihan muutama kuukausi sitten tapahtunut. Äitini toteaa usein minulle, että "muista nyt nauttia tyttöjen vauva- ja taaperoiästä, koska kohta huomaat tyttöjen olevan jo koulussa". Tämä vuosi tosiaan vierähti niin nopeasti, että olenkin äitini innoittamana päättänyt luvata pitkästä aikaa jotain. Lupaan nauttia ensi vuodesta vielä enemmän kuin tästä vuodesta! Aluksi olin ajatellut luvata elää päivä kerrallaan, mutta se tuntuisi olevan turha lupaus tälläisenä tulevaisuudesta jahkailevana, hih!


IMG_3476


Niinpä lupaan ensi vuonna ottaa hieman rennommin ja stressaa vähemmän. Ensi vuonna täytän myös 30 vuotta, mikä on kyllä sellainen asia mikä laittaa miettimään. Vielä sitä ollaan kahdenkympin puolella, mutta toukokuun lopulla se on sitten mennyttä vuosikymmentä. Syntymäpäiväjuhlien suunnittelu alkaa sitten maaliskuussa ja niitä vietetään joko toukokuussa tai kesäkuussa. Virallisena syntymäpäivänä minä olen poissa Suomesta ;)


IMG_3477


Uusi vuosi vaihtuu 17 tunnin päästä ja sitä me juhlistamme kotona vanhempieni ja veljeni perheen kanssa kahvitellen ja herkuista nauttien. Joten kippis, skål ja cheers vuodelle 2015! Nähdään ja kuullaan ensi vuonna!


2 kommenttia

  1. Onnea ja nautintoa koko teidän suloiselle perheellenne uudelle vuodelle 2015 ! Ja kiitos, että olen saanut seurata ihastuttavaa blogiasi, odotan jo innolla tulevan vuoden juttuja ja kuvia, jotka ovat tänäkin vuonna antaneet monia jo toteutuneita ideoita omaankin kotiini !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon kauniista sanoista <3 Kosketti kivasti <3 Oikein ihanaa uutta vuotta!! :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.