Olohuoneen suuria muutoksia!

15. joulukuuta 2014


Joulukuun vika viikko ennen jouluviikkoa käynnistyi ja kaikki alkaa olla vihdoinkin valmista! 
Muutoksia kotonamme on tapahtunut ja niistä lisää tässä ja tammikuussa sitten yhden huoneen osalta!
No, otsikko oli ehkä vähän liian suuri ja näyttävä muutokseen nähden. En ole maalannut mitään uusiksi eikä seiniä ole kaatunut mihinkään suuntaan. Mutta meille muutos tuntuu suurelta, koska olohuoneen ilme muuttui kertaheitolla ja ilman minkäänlaista ostosta. Uuteen ilmeeseen tarvittiin vain hieman hikeä ja huonekalujen pyörittelyä, pääasiassa sohvien. Nyt kun jouluaatto lähestyy hurjaa vauhtia, aloin pohtimaan joulukuusen paikkaa. Tämän pohdinnan seurauksena päätin kokeilla meidän olohuoneeseen aivan uutta järjestystä ja kääntää huonekaluja hieman uuteen paikkaan ja suuntaan. Joulukuusi nimittäin saapuu sisään vasta juuri ennen joulua, joten oli hyvä suunnitella valmiiksi kuusen paikkaa ja sovitella kuusen mattoa oikeaan paikkaan. 
Kuvista näkee, että pyöräytin sohvat uusiksi ( tai oikeastaan toisen sohvan) ja samalla iso valkoinen matto ja sohvapöydät pyörähtivät ympäri. Kokeilemme nyt tätä järjestystä jouluun asti ja hieman sen yli, tammikuun alkuun. Tai oikeastaan siihen asti kun oikea kuusi nuukahtaa ja lähtee takaisin ulkoilmaan. Jos tykästymme tähän järjestelyyn niin sitten se tuli jäädäkseen. Itse olen pitänyt ja mieltynyt tähän järjestykseen, koska nyt hyödymme isoista ikkunoista ja saamme niistä kaiken valon sisään, mitä nyt valoisalla ajalla valoa vaan riittää. Isot ikkunat pääsevät vihdoinkin kunnolla esille, kun niiden edessä ei ole mitään suurta huonekalua peittämässä niitä.
Hurjaa ajattella, että tämä viikko on viimeinen viikko ennen joulua. Jos joku juttu on hankkimatta tai jäänyt tekemättä, niin nyt olisi aika tehdä se! Itselläni asiat on hyvin pulkassa ja olen ajoissa saanut tehtävälistan suoritettua. Enää viimeinen iso joulusiivous jäljellä ja tietenkin kuusen hankkiminen + koristelu ja sitten alkaakin kaikki olla vihdoin valmista. Joten mahtavaa viikkoa kaikille! Nauttikaa nyt vielä kun voitte tästä joulukuusta!11 kommenttia

 1. Täytyy sanoa että tämä järjestys näyttää paljon paremmalta kuin aikaisempi! :) Pidän tyylistäsi!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään KOVASTI!!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista ja ihanaa, aina ♡

  VastaaPoista
 4. Paljon parempi noin, kokoaa jollain tavalla yhtenäisemmäksi sohvaryhmän!

  VastaaPoista
 5. Pidän tästä enemmän kuin entisestä :) Itseasiassa aiempia kuvia katsoessa mietin aina että sohvat saisi olla U-muodossa (yksi sohva lisää vielä), on sen verran tilava tuo olohuone. Toisinkin päin olisi ok vaikka ikkuna peittyisi, mutta juuri tuo L-asetelma tuo kodikkuutta. L tai U on siis mun suosikit siihen aiempaan I I vastakkaisuuteen verrattuna. Kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kolmatta sohvaa ei valitettavasti tilaan enää mahdu, mutta joku minituolin saisi ikkunoiden eteen laitettua. Nyt vaan ei raaski, kun saa kaiken valon sisään ikkunoista, niin ei viitsi heti alkaa taas "peittämään" ;)

   Poista
 6. Tosi hyvä uusi järjestys, tykkään!:) Jännä miten hieman huonekaluja muuttamalla, koko huoneen ilme muuttuu.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja kodikas olohuone! Tämä järjestys on hyvä. Pidän olohuoneenne kattovalaisimista kuten myös ruokailutilan valaisimesta. Kenen valmistamia ne ovat?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.