Pinkit Vikingin kumisaappaat syksyyn ja tyylihaaste osa 2.

3. joulukuuta 2014


Ilmat on hieman kylmenneet täällä Etelä-Suomessa, mutta pysyvää lunta ei meinaa millään saapua. Lumi olisi niin kiva saada maahan ennen joulua. Itseäni nauratti yksi päivä, kun puin päälleni sadetakin ja kumisaappaat. Nythän on joulukuu!! Normaalisti tässä vaiheessa saisi laittaa päälle talvitakkia, mutta minä se vain käyskentelen pihallamme pinkit kumisaappaat jalassa ja riemunkirjava sadetakki päällä. Ei sitä ihan uskonut kesällä tälläistäkään tapahtuvan, mutta tällä mennään!
Voitteko uskoa, että minä olen omistanut kumisaappaat viimeksi joskus nuorena ratsastusaikoina? Sen jälkeen en muista kumisaappaita päälleni laittaneen ( jos ei miehen ylisuuria kumppareita lasketa, kun on joutunut tekemään jotain todella likaista hommaa). Siksi päätinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hankkia itselleni kumisaappaat. Olen todella pitkään haaveillut Hunterin valkoisista korkeavartisista kumisaappaista, mutta tässä syksyn aikaan en niitä ole onnistunut mistään bongaamaan. Siksi päätinkin luopua tästä haaveesta (tai siirtää eteenpäin) ja etsiä sellaiset kumisaappaat mitkä näyttäisivät hauskoilta ja myös tuntuisivat kivoilta.
Onnistuin heti ensimmäisestä paikallisesta tavaratalosta bongaamaan todella söpöt pinkin väriset Vikingin kumisaappaat. Kokeilin niitä jalkaan ja ne oli kuin tehty minulle. Todella mukavan tuntuiset ja hauskan näköiset solmittavine naruineen. Aluksi olin ajatellut hankkia hyvin korkeavartiset kumisaappaat, mutta lopulta mietin, että miksi ihmeessä halusinkaan korkeavartiset. En kumminkaan ollut mihinkään vaativaan ja syvälle upottavaan tehtävään niitä ajatellut. Paremminkin sienimetsässä kävelyyn ja pihahommien tekemiseen. Siksi lopputulema oli, että poistuin kaupasta nämä Vikingin pinkit kumpparit kädessä ja olen niitä käyttänyt jo aika paljon.
Takki: Marimekko
Housut: Gina Tricot
Kengät: Viking


Aika söpöt, vai mitä?


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.