Toinen adventti ja arvonnan voittaja!

7. joulukuuta 2014
Täällä on menty sunnuntai kuin häntä tulen alla koko ajan. Heti aamusta lähdimme koko perheen kera sukulaisille aamupalalle ja viettämään laatuaikaa yhdessä. Sukulaisiltamme jouduin poistumaan jo aikaisemmin kuin muut, koska meillä on tänään suuri esitys kaupunkimme Jääshow-tapahtumassa jäähallilla. Kenraalit oli keskellä päivää ja nyt kerkesin suurella kiireellä kotiin syömään ennen tapahtuman alkamista. 17 minuuttia kestävää tanssiesitystä on treenattu ja kuvassa minulla onkin burleskiosion esitysvaatteet päällä treenien ajan. Tästä päivästä tulee tiukka aikatauluineen, mutta ihan huippu!

Sen verran kerkesin kotona piipahtaa, että ehdin arpomaan Coolstuff-arvonnan voittajan. Voittajaksi julistetaan tällä kertaa Laura kommentillaan: "Huh, tuoltahan löytyis kyllä vaikka ja mitä kivaa joululahjaideaa! Ehkä ykkösenä mieleen jäi kuitenkin tää aktiivisuusranneke: http://www.coolstuff.fi/Fitbit-Charge". Joten Laura sinulle lähtee sähköpostiin tulemaan lahjakortti Coolstuffin verkkokauppaan, onnittelut! 

Nyt tankkaus vielä kohilleen ja eikun sheikkaamaan meidän huippumahtavaan esitykseen!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.