Tyttöjen vaaleanpunainen leikkikeittiö

10. joulukuuta 2014

IMG_6200-002


Meidän vanhempi tyttö täytti jo marraskuun alussa kaksi vuotta, mutta en ole yhtään muistanut esitellä täällä tyttömme saamaa vaaleanpunaista leikkikeittiötä. Aluksi olimme ajatellut hankkia tytöllemme lahjaksi Brion perus hellan, mutta ystäväni vihjasi huomanneensa Etolalla hauskoja leikkikeittiöllä myytävänä ja niinpä suuntasinkin Etolan verkkosivuille vierailemaan. Etolalta todella löytyi monenlaista keittiötä, keittiön osaa ja rekvisiittaa. Mitään muovista keittiötä en halunut hankkia, vaan tarkoitus oli löytää puinen keittiö, mikä kestäisi rajumpiakin keitoksia ja leikkejä. 


IMG_6206-001


Onnistuin bongaamaan heidän verkkokaupasta hauskan vaaleanpunaisen leikkikeittiön, jonka hankimme tytöllemme syntymäpäivälahjaksi. Keittiö on joka päivä ollut niin kovassa käytössä, että se ei ihan ole enää entisensä! Keittiön vesihana kerkesi jo irtoamaan ja katoamaan johonkin kotimme syvyyksiin, joten se nyt valitettavasti puuttuu kuvasta ja kokonaisuudesta. Muuten keittiö on toiminut loistavasti ja kaikki siihen kuuluva rekvisiitta on ollut myös hyvin kovassa käytössä. Keittiön mukana tuli erilaisia ruoka-aineita ja ruokailuvälineitä, mutta kattiloita ja pannuja keittiöön ei kuulunut. Ne olisi siis vielä ostoslistalla niin lapsemme pääsisivät täydellä teholla tekemään hyviä keitoksia!IMG_6212-002


Katsotaan miltä keittiö näyttää vuoden päästä ja onko se enää pystyssä kovan käytön jälkeen!


2 kommenttia

  1. "Puinen keittiö mikä kestäisi rajumpiakin..."paitsi ei kestänytkään :/

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.