Vaaleanpunainen kehto valmiina!

25. joulukuuta 2014


Moikka kaikille! Sujuiko jouluaatto rauhaisasti? Meillä se vietettiin rauhallisissa tunnelmissa. Vatsa on niin täynnä hyvää ja maittavaa ruokaa, juomaa ja jälkiruokaa. Tuntuu jo nyt, kun napa repeäisi. Oma vatsa ei ole tottunut saamaan ruokaa näin usein ja näin paljon, hih! Ja mitä tänään? Uusi kattaus ja uudet herkulliset ruoat edessä. Tänään vielä nautitaan jouluruoista ja huomenna tapahtuu paluu arkeen ja kevyempään ruokaan. Joulu on kyllä ihan huippuaikaa, jota muistelee jälkeenpäin mielellään. Tyttömme olivat jo eilen niin ilahtuneita ja ihastuneita joululahjoihinsa. Tänään olisi vielä pari lahjaa tiedossa toisessa sukulassa (onko tuo edes sana). Joten tästä onkin hyvä käynnistää kaunis joulupäivä!

Ajattelin tänään päivittää blogiin hyvin kevyttä luettavaa ja esitellä tuunaamani vaaleanpunainen kehto, jonka aikoinaan bongasin vanhempieni vintiltä todella huonossa kunnossa. Pohjatyön ja kovan  puhdistamisen jälkeen oli tiedossa tartuntamaalin maalaus ja lopulta lopullisen värin maalaus pohjamaalin kuivuttua. Nyt kehto on hennon vaaleanpunaisen värinen ja lopputulokseen olen sekä minä että tytöt tyytyväisiä. Puput on saanut uuden kodin, jossa vierailee nuket ja joskus jopa omat lapset tykkäävät hyppää kyytiin. Kehto on siis jokapäiväisissä leikeissä mukana ja majailee nuoremman tytön huoneessa monien muiden lelujen vieressä. Leluja alkaakin olemaan sellainen määrä, että täytyy alkaa hankkia lisää säilytystilaa ja lipastoa minne piilottaa kaikki ylimääräiset lelut, millä tytöt eivät tällä hetkellä tunnu leikkivän tai ovat vasta vuoden päästä ajankohtaisia.


Aika söpö ilmestys ja tytöt tykkää!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.