Valkoinen Paris-matto nuoremman tytön huoneessa

27. joulukuuta 2014
Oikein ihanaa Joulun jälkeistä lauantaita! Normaali rytmi ja ruoka on vihdoinkin saatu taas radalleen, liikunnat aloitettu ja ensimmäiset ale-ostokset on jo tullut tehtyä. Onneksi verkkokaupat aloittavat alet jo ennen joulua ja heti joulupäivänä, jolloin itsellä on aikaa tehdä tarvittavat ostokset. Tässä pitää jo nimittäin ajatella ensi vuotta ja kannattaa olla lastenvaatteiden ja jalkineiden ostossa edellä aikaa. Kotiinkin bongasin pari juttua, mutta niistä sitten myöhemmin asiaa. Tänään meillä on illalla luvassa ja edessä Vain Elämää-konsertti, jota olemme niin odottaneet siitä asti, kun liput hankimme. Pientä kahdenkeskistä aikaa vanhemmille hyvän musiikin seurassa. Löytyykö teidän joukosta konserttiin menijöitä?  

Tänään ajattelin esitellä teille meidän nuoremman tytön huoneen valkoista, uutta, ihanan pehmeää mattoa, jonka syksyllä bongasin alennusmyynneistä, mutta olen kokonaan unohtanut sen esitellä. Onneksi eräs lukija muistutti minua asiasta kysymyksillä ja nyt ajattelin maton esitellä paremmin.

Maton bongasin aikoinaan Askosta, kun heillä ole ale-myynnit käynnistyneet ja myymälästä löytyi hyviä mattotarjouksia. Matto on puhtaanvalkoinen ja kooltaan 130 x 195cm. Tytön huoneessa käytin aikaisemmin valkoisia taljoja lattialla, mutta normaalin nukkamaton tarve kasvoi, kun leikit alkoivat leviämään nuoremman tytön huoneeseenkin. tällöin huoneeseen tarvittiin matto, minkä päällä olisi mukava istua ja leikkiä. Askossa vierailessa huomasin tämän maton, joka on erittäin pehmoinen ja mukavan tuntuinen kädelle ja jalalle. Mattoa löytyi isompi ja pienempi koko, mutta itse valitsin pienemmän tällä kertaa tyttömme huoneeseen. Koko riittää juuri hyvin tytön huoneen tarpeisiin. 

Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän Paris-mattoon, nimittäin siitä ei irtoa mitään, se pysyy erittäin hyvin puhtaana ja on erittäin mukavan tuntuinen. Suunnittelin jossain vaiheessa hankkivani saman maton isommassa koossa myös meidän makuuhuoneeseen. Väri vaan on vielä mietinnässä valkoisen ja harmaan välillä. Katsotaan mihin tulen päätymään.

Hauskaa päivää kaikille ja jos konsertissa joku bongaa meidät niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! :)


2 kommenttia

  1. Miten kaunis huone ja aivan ihastuttava valkoinen matto <3. Seinällä ihanat perhoset - mistä niitä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ne bongasin aikoinaan Askosta huonokuntoisina ja olen muokannut niitä sen jälkeen ja spray-maalannut ne valkoisiksi :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.