Valkoiset istuintaljat Kartellin tuoleissa

14. joulukuuta 2014Oikein ihanaa sunnuntaita ja jo kolmatta adventtisunnuntaita kaikille! Voi että tämä joulukuu etenee liian nopeasti. Tuntuu, että ei kerkeä itse ihan nauttimaan tästä joulukuusta, koska lumi se vaan antaa odottaa itseään. Kun lumi tulisi pysyvästi maahan, joulutunnelma valtaisi sydämen kokonaan. Tämä vesisade ei oikein naurata enää, kun lapsetkaan ei pääse tekemään lumileikkejään ja joulupukkikin joutuu saapumaan jouluaattona paikan päälle autolla jos ei tämä lumi jää maahan pysyvästi. Siitä huolimatta yritän saada sitä kuuluisaa joulufiilistä luotua meidän kotiin sisätiloihin ja eilen oli vuorossa meidän keittiö-olohuone-akselilla olevan ruokapöydän ja ruokailutuolien vuoro!
Jotta keittiökin pääsisi hieman jouluiseen ja talviseen tunnelmaan, asettelin meidän Kartellin Victoria Ghost - tuoleihin ihanan pehmoiset, valkoiset lampaasta valmistetut istuintaljat paikoilleen. Istuintaljat on valmistettu pitkävillaisesta luonnonvärisestä islanninlampaasta ja on todella miellyttävän tuntuiset pepun alla. Taljat on leikattu tuoliin sopiviksi neliön muotoisiksi ja pysyvät todella hyvin paikoillaan. Istuintaljat tilasin Gof-verkkokaupasta. Taljojen koko ol kyllä juuri sopivan meidän Kartellin tuoleihin ja ne eivät tule pohjan osalta mistään suunnasta yli, muuta kuin karvat tietenkin.


Ruokailupöytämme tuli samalla siistittyä kaikesta turhasta ja esille laitoin Tigerista ostamani pikkuiset porot sekä Riviera Maisonin suloisen lasisen joulukellon. Joulukello siirtyy juuri ennen jouluaattoa aitoon joulukuuseen, johon aion tänä vuonna asetella valkoisia, läpinäkyviä ja hopeisia koristeita. Läpinäkyviä joulukelloja meiltä löytyy kotoa kaksi kappaletta eri puolelta taloa esillä. Muut kuusenkoristeet odottavat vielä laatikoissaan esille laittoa. 
Joten oikein ihanaa kolmatta adventtia kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.