2- ja 1-vuotis valokuvaukset Anna Dammertin kanssa

17. tammikuuta 2015
Ihanien hetkien ikuistaminen on omasta mielestä tärkeää. Mitä enemmän kuvia, sitä parempi! Otimme aikoinaan ensimmäisestä tytöstä kuvia parin viikon ikäisenä ja vuoden ikäisenä. Näin toimimme myös nuoremman tyttömme kanssa ja nyt olikin vuoro ottaa kuvia nuoremmasta tytöstä 1 vuotiaana ja samalla vanhemmasta tytöstä 2 vuotiaana. Olemme jo ensimmäisestä raskaudestani asti käyttäneet Anna Dammertin palveluita ja hänen rautaista ammattitaitoa kuvien otossa. Anna on huippukuvaaja, jonka kuvat aina ilahduttavat ja naurattavat meitä. Tälläkin kertaa Anna onnistui tallentamaan kameraansa ihania hetkiä tyttöjen kesken. Kuvia katsellessa tulee aina lämmin fiilis ja välillä alkaa kyllä naurattaa meidän tehopakkauksien meno ja melske! Vauhtia kuvissa riittää ja muutaman kerran tytöt jopa pysyivät hetken paikallaan.Meidän pikku muruset 2- ja 1 vee!
13 kommenttia

 1. Viimeinen kuva on tosi kaunis.Se kertoo tyttöjen syvän lämmön ja rakkauden toisiaan kohtaan Ihan herkistyn.Suloista.
  Irmelin

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloisia tyttöjä teillä<3

  VastaaPoista
 3. Voi mitä söpöläisiä <3 Todella kauniita tyttöjä ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Niin suloisia pikkutyttöjä, ja viimeinen kuva oli täydellinen loppuhuipennus, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo viimeinen kuva on kyllä niin <3 Tätä halailua ja nojailua tytöt kyllä harrastaa aika ajoin :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Minusta ja siskostani on myös tuollaisia kuvia 27 vuoden takaa ja niitä on niin ihana katsella nyt aikuisena <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.