Bobo Choses - kesän tilaus ja FB-kirppishulluutta

13. tammikuuta 2015Tänään minun on pakko ottaa aiheeksi lastenvaatteet. Itselleni on tullut niistä ihan himoitus ja tunnistan itseni lehtien artikkeleista, joissa kirjoitetaan mammoista ketä maksavat hulluja hintoja käytetyistä vaatteista Facebookin kirppiksillä. Itselläni on mopo vielä ihan hallinnassa tämän asian suhteen, mutta kun sitä jonkun vaatteen tytöille haluaa ja on kauan metsästänyt, on sitä valmis maksamaan vaatteesta pyydetyn summan tai enemmän. Mutta samalla myös itse myyn ns. "merkkituotteita" kirppiksillä pois sitä mukaan, kun vaatteet jäävät pieniksi nuoremmalle tytöllemme. Kaikki naureskelevat ja kommentoivat minulle, että nuorempi tyttömme ei koskaan saa mitään uusia vaatteita, koska hän käyttää siskonsa viime vuoden vaatteita. Tämä johtuu siitä, koska tytöt on syksyllä samaan aikaan syntynyt yhden vuoden ja yhden viikon ikäerolla. Tyttömme olivat syntyessään vielä melkein samankokoiset, joten vaatteet on juuri sopivat myös nuoremmalle tytölle. Kaverini nauravat aina, että nuorempi tyttömme on se väliinputoaja, joka jää vähemmälle. Eikö näin keskimmäisestä lapsesta aina sanota? Ainakin keskimmäisten lapsien omasta mielestä tämä pätee, hih! Ja nyt kun puhun keskimmäisestä, niin en ole raskaana ja meille ei ole kolmatta lasta tulossa... ainakaan vähään aikaan.

Mutta ensi kesä lähestyy jo uhkaavaa vauhtia ja tänään on se päivä, kun yhden lempi lastenvaatemerkin kesän vaatteiden julkaisupäivä koitti kello 11.00 Suomen aikaan. Kesävaatteita on ihana ostaa, kun ne on niin värikkäitä ja pääsee jo näin tammikuussa kesäfiiliksiin. Tänä vuonna minulla ei ole kesälomaa, kun vaihdoin työpaikkaa, mutta kesää on silti jo kiva suunnitella. Yhden lempi lastenvaatemerkin eli Bobo Choses - merkin kesän julkaisu oli tänään ja itse klikkailin meidän kotiin saapuvaksi tälläisiä vaatteita.


Kollaasit1Kiva päästä jo ensi viikolla kokeilemaan näitä vaatteita tyttöjen päälle. Toivottavasti ne on yhtä ihanat kuin miltä ne kuvissa näyttää!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.