Eteisen uudet Caboche-valaisimet - kurkistus ja ikäviä uutisia!

7. tammikuuta 2015


IMG_3547


Kauheaa kiirettä tuntuu nyt jostain syystä pukkaavan, kun hommia riittää kotona ja kodin ulkopuolella hoidettavaksi. Kaiken kukkuraksi oma isäni kaatui eilen ja joutuu tänään leikkaukseen, joten hieman huolia omassa mielessä pyörii. Yritän nyt olla kaikeksi avuksi vanhemmilleni, joten en ole kerennyt hirveästi mitään kuvailemaan ja ihmeempiä kirjoittelemaan. Halusin silti täällä ilmoittaa, että yritän päivittää blogia mahdollisuuksien mukaan.

Tästä johtuen en kerennyt kuvia kummemmin ottamaan kotoamme eteisestä, joten tehdään tästä postauksesta kurkistuspostaus, jossa kurkataan eteisen uusiin valaisimiin. Saimme mieheni ja isäni toimesta asennettua uudet valaisimet eteisen kattoon ( ennen isäni loukkaantumista) ja tältä meidän nykyinen eteinen sitten näyttää uusien valaisimien myötä. Meidän nuorempi tyttömme halusi väkisin mukaan kuvaan, joten steppailkoon siinä rauhassa sitten. Tyttömme vihdoinkin lähti kävelemään 1v1kk iässä ja elämä on huomattavasti helpompaa. Meidän linssilude <3

Mutta lupaan ottaa paljon paremmat kuvat eri suunnista paremmalla ajalla!


5 kommenttia

 1. Voimia sinulle, isällesi ja koko perheelle! Kaikki menee varmasti hyvin :)
  Hanna

  VastaaPoista
 2. Asiat tärkeysjärjestykseen! Pikaista paranemista isällesi ja voimia itsellesi :)

  VastaaPoista
 3. Asiat tärkeysjärjestykseen! Pikaista paranemista isällesi ja voimia sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Asiat tietystä tärkeysjärjestykseen <3 Aivan ihanat valaisimet. Mikä toi teidän tapetti on eteisessä?

  VastaaPoista
 5. Niinkuin edellä muutkin kirjoittaneet, asiat tärkeysjärjestykseen. :) Täällä ollaan kuitenkin. Itselläkin nyt blogin parissa harmittavan vähän aikaa, mutta kirjoittelen kun ennätän. Aivan ihanat noi eteisen valaisimet, sopii kyllä teidän kotiin kun nakutettu. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.