Eteisen uudet tulokkaat Foscarinilta!

21. tammikuuta 2015


IMG_3572


Vihdoinkin olisi vuorossa kunnon postaus näistä eteisen uudehkoista ihanuuksista. Taustatietona blogiini juuri liittyneille lukijoille, että löysin nämä Foscarinin Caboche - valaisimet joulun välipäivä-alesta erittäin hyvään hintaan, joten pakko ne oli monen vuoden ihailun jälkeen kotiuttaa. Olin jo rakennusvaiheessa ajatellut valaisimet asettaa eteiseen, sitten joskus ne kotiin asti saisi. Vuosi siinä meni ja nyt kun ne vihdoinkin pääsivät alennusmyyntien hyvällä alella kotiimme, oli aika asentaa ne unelmien mukaan meidän vaaleaan eteiseen. 


IMG_3578

IMG_3571


Eteisen katto menee meillä viistosti ja näin kattoon ei voinut missään vaiheessa suunnitella tasapohjaisia plafondeja. Siksi roikkuvalaiset esiintyivät aina suunnitelmissa ja sen jälkeen kun meidän keittiöön kotiutui Caboche-valaisin, olin myyty tälle sarjalle pysyvästi. Kutsuin isäni meille vanhana sähkömiehenä asentamaan valaisimet eteisen kattoon, sen jälkeen kun olin ensiksi kädet puutuneina kokonut kummatkin valaisimet asennusvalmiiksi. Valaisimet iskettiin kattoon ja säädettiin oikeaan korkeuteen. Halusin ne mahdollisimman matalalle, ilman että kukaan pitkä ihminen löisi päätään. Onneksi näissä valaisimissa on paljon säätövaraa. Isäni ehdotti, jos ylimääräinen säätövara leikattaisiin pois, mutta itse halusin säästää johtoa, jos vaikka seuraavassa asunnossamme valaisimet tulisivatkin korkeampaan kattoon ja säätövaraa tarvittaisiin enemmän.


IMG_3573


Minä olen täysin hurmaantunut!


13 kommenttia

 1. Mistä tuollainen ihana eteisen penkki?:) Hienot valaisimet!!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä aivan ihanat valaisimet. Teille on niin kaunis koti :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä aivan ihanat valaisimet <3. Käy todella hyvin kyllä tuohon eteisen kattoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Elisa! Nämä on kivat kun voi korkeutta säädellä vielä jälkeenpäinkin. Me ollaan ihan hullaantuneita <3

   Poista
 4. Ihanat valaisimet! Anteeksi, mutta pakko takertua tuohon yhteen lauseeseen.:D Oletteko mahdollisesti suunnitelleet uuden talon rakentamista tulevaisuudessa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sitä unelmoi seuraavasta talosta, että katsotaan sitten joskus vuonna 2021! :D

   Poista
  2. Ymmärrän, mulla on sama vika.:D

   Poista
 5. Kauniit! Oletteko jo muuttamassa jonnekin kun puhut seuraavasta asunnostanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla moneen vuoteen, mutta ainahan sitä haaveilee jo seuraavasta vaikka tässä uudessa ei ole mitään vikaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.