Hidastumisen hetkiä!

29. tammikuuta 2015

Kiire, kiire ja kiire! Itse en ole koskaan käyttänyt tuollaista sanaa aikaisemmin, koska päivän tunnit on hyvin riittänyt kaikkiin toimiin ja lapsien kanssa olemiseen. Nyt kiirettä alkaa kirjaimellisesti pukkaa, kun työt pukkaavat joka päivä päälle ja tanssiharkkani lisääntyvät kevään mittaan viikossa vielä enemmän. Hyvin aika riittää silti töille, perheelle ja itselleni, mutta nyt olen vihdoinkin tehnyt päätöksen. Toivottavasti tämä päätös ei suututa ketään ja aiheuta minkäänlaista harmitusta. Mutta nyt olen päättänyt hieman hellittää tahtia blogin suhteen ja postaa uusia kirjoituksia aina oman ehtimisen mukaan. Ykkönen on perhe ja sen jälkeen työ. Harrastukset tulevat sitten perässä ja tanssi vie minulta viikossa 5-6 päivää, joten yöt aion tästä lähtien pyhittää ihan nukkumiselle, enkä blogin kirjoittamiselle ja suunnittelulle.

En lopeta blogia enkä postaile kerran kuussa, vaan joka viikko juttua ja kuvia kyllä riittää. Mutta ei vaan niin paljon kuin tähän mennessä. Toivottavasti se ei vaikuta teihin negatiivisesti ja jaksatte edelleen seurailla höpsöjä juttujani. Joskus kun kiireet hellittää ( 10 vuoden päästä?), jatkan juttujen päivittämistä normaaliin tapaan, hih!13 kommenttia

 1. Hei, olen lueskellut blogiasi silloin tällöin saatuani vinkin paikallislehden haastattelusta. Syksyllä huomasin lastemme olevan samassa päiväkodissa sekä sen, että asumme melkein naapureina (asumme edellisellä kadulla) =).
  Ihana koti teillä, niin valkoinen ja puhdas sekä sisustus tarkkaan harkittu. Joka kerta ihmettelen miten teidän kotinne pysyy niin puhtaana ja järjestyksessä. Meillä kun kolme lasta saapuu kotiin kuravaatteissaan tai leikkivät vartin omia leikkejään, koti on kaaoksessa. Haaveilen samanlaisesta kodista, sitten joskus.
  Meidän blogimme (ei tosin yhtään niin kaunista kuin teillä) löytyy http://kolmepientaporsasta.omablogi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsiläinen! :) Täytyy joskus mennä vaikka yhdessä kahville niin voidaan jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä + bloggailusta :)

   Poista
 2. Ei vaikuta negatiivisesti Tärkeintä on elämä ja välillä blogi vaan vie liikaa aikaa muulta elämältä. <3

  Kivaa loppuviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3

   Asiat pitää tosiaan laittaa tärkeysjärjestykseen ja nyt blogi jää hieman vähemmälle huomiolle, mutta ihanaa jos jaksatte seurailla.

   Poista
 3. Asiat tosiaan pitää laittaa tärkeysjärjestykseen! Täällä me olemme vaikka vähän harvemmin postailisitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Syhi jos ette katoa mihinkään <3 Jotkut lukijat haluavat postaustahdin olevan rivakka ja minulla se ei tällä hetkellä ole vain mahdollista.

   Poista
 4. Täällä pysytään. <3 Itsellänikin on postaustahti hiipunut huomattavasti. Ei vain millään jaksa ja ehdi kaikkea vaikka haluaisikin. Enkä paljoa enää ehdi lukemaankaan blogeja. Mutta ihanaa että et lopeta upeaa blogiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kummallista kun kiirettä pukkaa väkisinkin. Pakko jostain löysentää ja nyt se on blogin vuoro vähän joustaa :)

   Poista
 5. puss <3 sun blogi on mahtava , ja kiva kertaa myös vanhempia kirjoituksia sulta jos iksu tulee ;) <3 tsemppiä ihanainen! ps. mistä tuo ihana tarjotin on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla <3 Se on Riviera Maisonin kokoelmasta :)

   Poista
 6. Ihanaa, ettet kuitenkaan kokonaan lopeta blogiasi, jotta saamme edelleen lukea ja nauttia upeista jutuistasi. On aivan totta, että tärkeimmät asiat ovat aina etusijalla ja nämä bloggailut tulevat vasta sen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita <3 Kyllä sitä varmasti jossain vaiheessa kerkiää tiukentaa tahtia, mutta nyt on pakko hieman löysätä.

   Poista
 7. No on kyllä kumma jos joku suuttuu siitä että kirjoitat blogiasi harvemmin kuin yleensä :D Mutta niin vissiin usein käy, kyllä meitä on moneksi.
  Sinulla on niin kaunis koti ♥

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.