Joululahja itselleni: Riviera Maison Chamberlain Hurricane

2. tammikuuta 2015


Tervetuloa lukemaan Coconut White-blogia vuonna 2015!
Tästä vuodesta tulee hyvin erilainen kuin viime vuodesta.
Uusi vuosi, uudet kujeet!
Kirjoittelin ennen joulua omasta joululahjatoiveistani, joista toteuttaisin yhden ja ostaisin itse itselleni joululahjan. Näin olen tehnyt joka vuosi ja tänäkin vuonna toteutin yhden haaveeni. Olin nimittäin jo parin vuoden ajan ihaillut erästä "hurrikaania" tai kynttilänjalkaa, joka viehätti kovin omaa silmää. Sitten minulle kävi niin perinteisesti, eli tein ostopäätöksen siinä vaiheessa kun tuote oli loppuunmyyty ja ei löytynyt enää mistään. Tämä on omalla kohdalla tapahtunut niin monta kertaa, koska mietin tiettyjä ostoja kauan ennen kun teen päätöksen. Tälläkin kertaa meinasin jäädä ilman kaunista hurrikaania, koska sitä ei löytynyt enää mistään.
Silmäni eivät voineet uskoa, kun olimme ystävämme häissä Tampereella ja käväisin pikaisesti paikallisessa sisustusliikkeessä. Siellä se nurkassa kökötti. Yksi kappale hurrikaania. Valitettavasti en siinä kiireessä pystynyt ottamaan hurrikaania mukaan, vaan tilasin sen kotiimme. Nyt se koristaa kotiamme ja minä olen niin tyytyväinen upeasta joululahjasta!
Tästä se uusi vuosi 2015 käynnistyy hyvää vauhtia! Blogissani tulee tapahtumaan tänä vuonna pieniä muutoksia, mutta niistä sitten myöhemmin juttua, kunhan ajankohta on oikea.4 kommenttia

 1. Upea hurrikaani, sopii hyvin kotiisi <3 Mistä nuo kivat pienet kuuset olet löytänyt, siis nuo jotka on hurrikaanilyhdyn sisällä?
  Ihanaa vuotta 2015, vaihdatko portaalia.... ei malta odottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Pienet kuuset ja kannot on Riviera Maisonin joulun kokoelmasta. Kuusi löytyi myös vihreänä :)

   Poista
 2. Hurrikaani on todella upea ja käy niin hyvin muiden kauniiden sisustusesineidesi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia oikein paljon! :) Itse tykästyin hurrikaaniin ja vihdoinkin se on meillä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.