Joulun purkua ja viimeisiä hetkiä!

5. tammikuuta 2015


Tänään se tapahtuu, nimittäin kaikki joulukoristeet ja jouluaiheiset jutut lähtevät varaston kaappeihin odottamaan tämän vuoden joulua. Mitäs siihen jouluun on aikaa, 340 päivää suunnilleen? Yllätävän nopeasti se joka vuosi saapuu ja on oikeastaan yhtä nopeasti ohikin.
Nyt kun vuosi 2015 on vihdoinkin saatu toisen viikon osalta käyntiin, onkin mielestäni erittäin hyvä aika luopua joulusta ja alkaa elämään tätä kaunista talvea. Jotain valkoisia koristeita olen ajatellut jättää esille näin talven ajaksi, mutta kaikki jouluun suoraan vihjaava saa lähtöpassit. Alennusmyynneistä onnistuin löytämään aikaisemmin kertomani kaksi jouluaiheista koristetta, mutta nyt meidän koristekiintiö alkaa olemaan aika täysi. Joka vuosi sitä jotain uutta hankkii, mutta nyt laatikot alkavat olemaan täysi. Joka vuosi yritän ostaa koristeita vähemmän ja vähemmän, mutta jotenkin sitä vaan niin viehättyy uusiin, kauniisiin koristeisiin. Ja siitä tulikin mieleeni, että löysinhän minä Stockan joulualesta yhdet todella kauniit kukkakoristeet, joista voisinkin tehdä myöhemmin vielä postauksen.
 Ennen joulua kummitädiltäni ja -sedältäni saamani upea pinkin värinen amaryllis jaksaa vieläkin kukkia Pentikin läpinäkyvässä, kapeassa maljakossa. Kaikki muut joulukukat on nuukahtanut pois, mutta tämä amaryllis se vaan jaksaa kukkia ja näyttää yhtä upealta kuin saapuessaan. Muistaakseni näin on käynyt aikaisempinakin vuosina. Mutta kiva se on nauttia kauniista kukista myös joulun jälkeenkin, kun kaikki muut joulun aikaiset kukat on jo luovuttaneet.


Joulu pois ja talvea vielä esiin!


7 kommenttia

 1. Oi kun kaunis kukka ja hyvänä on tosiaan säilynyt! Meillä lähti tänään viimeiset joulukukat roskiin ja tässä illan aikana vielä pieni koristekuusi säilytykseen ensi Joulua odottelemaan. Haluaisin alkaa fiilistelemään jo kevättä, mutta onkohan jo liian aikaista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei ole yhtään liian aikaista, koska nythään myydään jo keväisiä tekstiilejä ja sisustustuotteita monessa paikkaa :)

   Poista
 2. Oi, miten suloisen värinen amaryllis! Mulla samoja kokemuksia, että amaryllis säilyy kauniina kauan (jopa mun hoidossa). Paitsi sitten tänä jouluna kukinta olikin nopsaan ohi ja lakastui. Sai varmaan liian vähän rakkautta, kun ei ollut mun suosikkivärejä (punainen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Mä en tiedä millaista rakkautta tämä on saanut kun vieläkin niin upeana ;) Jotain oon oikein tehnyt kerrankin :D

   Poista
 3. Tuo kukkahan kestää vielä kauan. Siinähän on uusi nuppu. Maljakkoon leikattunakin amaryllys kestää viikon. Varsi poikki ja kumilenksu varteen ja veteen.
  Irmelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poiminkin uuden jo uuteen maljakkoon. Tästä amarylliksesta saa nauttia ihanan kauan :)

   Poista
 4. Kaunis kukka! Kaunis koti myöskin!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.