Keittiön uusi harmaa matto Hills Askosta

31. tammikuuta 2015


IMG_3580


Keittiömme on tuntunut jotenkin todella "alastoman" oloiselta siitä asti, kun olemme tässä uudehkossa talossa asuneet. Vanhassa asunnossamme meidän keittiöön toi lisää pehmeyttä valkoinen matto pöydän alla, mutta tästä matosta jouduin luopumaan, kun muutimme tähän isompaan taloon. Matto jäi aivan liian pieneksi keittiön ja olohuoneen yhteiseen tilaan ruokapöydän alle, koska mielestäni iso tila vaatii isomman maton. Uuden maton hankinta ruokapöydän alle pitkittyi ja pitkittyi, koska sopivaa ei tuntunut löytyvän ja hieman takaraivossa pelotti jo uuden maton kohtalo meidän nuoremman tytön syömishetken alla. Kun muutimme tänne, nuorempi tyttömme oli 4kk vanha ja soseet lenteli sinne tänne. Tämän takia maton hankinta jäi odottamaan otollisempaa hetkeä, hetkeä jolloin ruoka alkaisi kulkea omaan suuhun automaattisesti.


IMG_3582-001


Vihdoinkin se aika on koittanut! Nimittäin tyttömme syö nykyään itse ja todella hienosti, joten rohkaistuin ja päätin vihdoinkin lähteä mattokaupoille. Jos ( ja kun) matto tulisi likaantumaan, tulisi se olla helppo puhdistaa omassa kylpyhuoneessa ja maton väri piti ehdottomasti olla tummempi kuin edellisen valkoisen. Muovimattoa en halunut, vaan jotain pehmeämpää ja miellyttävämmän tuntuista jaloille. Muistatte ehkä makuuhuoneen uuden valkoisen maton, jonka onnistuin löytämään poistohintaan Askosta? No, sama matto oli poistossa myös harmaan värisenä samassa Askossa, koska tämä kappale oli viimeinen. Maton koko on 160 x 230cm ja sen väri on upean tuhkanharmaa, joka mielestäni käy hyvin seinien väriin. Yritin hakea samaa värimaailmaa kuin mitä seinät ovat, mutta kumminkin pientä kontrastia. Tämä matto oli huippulöytö huippuhintaan! Nyt sain kaksi mattoa halvemmalla kuin mitä yhden maton hinta olisi ollut normaalisti.


IMG_3584-001


Matto on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Se on nyt hetken jo viettänyt aikaansa ruokapöydän alla. Ruokaa on tippunut monessa eri muodossa siihen, mutta mitään jäljiä ei ole tullut ja puhdistaminen on ollut huippuhelppoa. Minä olen erittäin tyytyväinen ja miehenikin totesi maton olevan hyvä. Jes! :)


11 kommenttia

 1. Kauniin värinen matto! Minulla oli sama valkoisena mutta sille kävi huonosti. Koira oksensi siihen pesin itse sen ulkona. Pohjan väri levisi valkoiseen vaikka kuivasin sen tasona. Läntikäs siitä siis tuli. Pesulaan vienti olisi ollut viisaampaa. Harmaassa sitä ongelmaa ei liene. Tuo väri kävisi meille yläkertaan, joten pitääpä miettiä.....
  Marle

  VastaaPoista
 2. Kaikki tuollaiset korkeat nukkamatot on aivan ihania, harmi kun meille ei semmoisia voi ostaa pölyallergian takia. Meillä ei tällä hetkellä ole yhtään ainutta mattoa, sillä muovimatoista hankala löytää sellaista joka kelpais :D Oli kiva kuulla että jollain muullakin on ollut aika ilman mattoa edes jossain :)

  VastaaPoista
 3. Isompikin tuohon kävisi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana matto! Itse tykkään vähän isommasta matosta ruokapöydän alla niin että pöydän ääressä istuessa ja tuoliin noustessa tuolit jäävät liikkuessaankin maton päälle. Meidän ruokapöydän koko on 180cmx90cm ja matto alla on kokoa 300x200..Näin kullekin reunalle jää 55-60cm tilaa tuolille mutta matto näytttää myös sopusuhtaiselta eikä liian isolta pöytään nähden. Riippuu tietenkin myös muusta tilasta sopiiko. Lisäksi mulle tärkeä kriteeri on että matto suojaa alla olevaa lattiaa naarmuilta, kaiken varalta. Oma mattomme on paperinarua. Haluaisin niin kovasti muhkeita mattoja kotiimme mutta allergian vuoksi paperinarumatot on meidän juttu.

  VastaaPoista
 5. Voi on kaunis matto mutta pieneltä näyttää tuohon..

  VastaaPoista
 6. Wau! Ei nyt liity aiheeseen mutta mistä olet ostanut häissäsi olevat "timantti" korkokengät? :)

  VastaaPoista
 7. milainen tarjous matosta oli? tiedätkö miten pitkään? sivuilta en löytänyt tietoa.. ihana matto :)

  VastaaPoista
 8. Matto on väriltään kaunis ja ihanan muhkea, mutta todellakin tuohon paikkaan mitoiltaan liian pieni.

  VastaaPoista
 9. Tosiaan matto näyttää liian pieneltä :( Tila kun on muutenkin iso, niin matto näyttää aika hassulta...

  VastaaPoista
 10. Kaunis matto!
  Minäkin ihastuin samaiseen mattoon meidän Askossa tänään ja tilasinkin oman Hills -maton valkoisena.
  Harmillista,että matto saapuu vasta touko/kesäkuussa (odottavan aika pitkä :) ).
  Oletko muuten suojannut teidän valkoisen makuuhuoneen maton jollakin suoja-aineella?
  Luin jostain, että valkoinen matto kannattaisi suojata, niin kestäisi kauemmin valkoisena.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.