Makuuhuoneen kattovalaisimen pohdintaa

4. tammikuuta 2015
Olen jo kauan katsellut ja pohdiskellut tuota meidän makuuhuoneen kattoa ja erityisesti katossa olevaa kristallivalaisinta/-plafondia. Pitkän harkinnan jälkeen olen tullut vihdoinkin siihen päätökseen, että kristallivalaisin saa lähtöpassin vanhemman tyttömme huoneeseen, koska sinne on nyt ehdottomasti saatava ei-riippuvalaisin. Ge-valaisin majaili pitkän aikaan tyttömme huoneessa, mutta mieheni löi siihen pään yön pimeinä tunteina niin monta kertaa, että valaisin pääsi pienellä harmituksella parempaan kotiin missä sitä varmasti arvostetaan enemmän. Nyt tyttömme huoneessa ei ole kattovalaisinta ollenkaan, joten tämä meidän makuuhuoneen valaisin pääsee muuttamaan tytön huoneeseen ja uusi valaisin meidän sängyn päälle olisi hakusessa.

Itse olen pohdiskellut, että haluaisin sängyn päälle roikkuvalaisimen. Niin monta roikkuvalaisinta löytyy tästä maailmasta, että kirjaimellisesti valinnanvaikeus on vuoden aikana iskenyt. Olen löytänyt monen monta kaunista valaisinta ja nyt olen vihdoinkin karsinut kolme suosikkiani yhteen kollaasiin. Nyt kun vielä noista kolmesta osaisi päättää. Päätökseen ei voi mennä taas uutta vuotta, koska muuten saamme käyskennellä pimeässä, hih!1. Verner Panton Spiral Mini
2. Verner Panton Fun 1DM
3. Valaisin Grönlund Fountain


Niin upeita kattovalaisimia ja yksilöitä, mutta kaikki keskenään niin erilaisia. Suosikkia ei tällä hetkellä löydy. Tätä täytyy nyt erittäin tarkkaan pohtia ja jos sinulla tulee vielä mieleen joku kaunis riippuvalaisin mikä voisi meidän makuuhuoneen kattoon sopia niin kerro ihmeessä! Valinta on vaikea ja jos vielä uusia tulee niin iiks. Mitäs mieltä sinä olet? Uusi on nyt hankittava.


25 kommenttia

 1. Itse tykkäisin tuosta ensimmäisestä valaisimesta:) Se on kaunis ja sopisi tuonne teidän makuuhuoneeseen:)

  VastaaPoista
 2. Numero kaksi. En perustele mitenkään.............siltä vain tuntuu ja näyttää. :)
  Irmelin

  VastaaPoista
 3. Kolmonen on todella kaunis ja näyttävä, ehdottomasti hienoin vaihtoehdoista! Sopisi teidän makkariin kuin nakutettu, ja toisi sinne oikein ylellistä tunnelmaa.. Nro 1 sitten hyvänä kakkosena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi kun näkisi tuon kolmose jossain luonnossa. Kuvassa se ainakin on upea! :)

   Poista
 4. Moikka! Minusta tämä on suloinen, kirjaimellisesti höyhensaarille. :) Ei ole krominen mutta sopisi teidän valkoiseen makkariinne hyvin myös.https://stockmann.com/fi/koti/sisustus/valaisimet/katto-ja-seinavalaisimet/vita-eos-varjostin-kattolamppuun--11392/363613?itemId=563356 t. Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä kaunis <3 Varmasti näkisi kauniita unia ja meiltä ei tuollaisen tyylistä pehmeyttä vielä löydykään.

   Poista
  2. Minulla on käynnissä kevyt miehen käännytys tuohon höyhenvalaisimeen. ;) Itselle riittäisi 45 cm:n kokoinen, ja se ei ole pahan hintainenkaan. Mutta kun meilläkin on uudehko talo, johon juuri uudet valaisimet hankittu, niin pitää nyt vähän kärsivällisyydellä suorittaa tätä käännytystyötä... ;D t. Heini

   Poista
 5. Nro 3. Jos se on näistä suurikokoisin. Tai pari pienempääkin samanlaista sopisi. Mites ne höyhen(sulka)pallovalaisimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyhenvalaisimet ei itselle ole tullutkaan mieleen ja katselenkin niitä tässä ihan uudella silmällä :)

   Poista
 6. 3. sopisi erittäin hyvin teidän makkariin, se on niin massiivinen ja näyttävä, tykkään itsekin tuosta. Toisena vaihtoehtona 1. Mielestäni teidän ylelliseen ihanaan makkariin ei sovi niin hyvin tuo vaihtoehto 2. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Numero 3 on minun suosikki myös, mutta kun sen jossain näkisi vaan livenä :)

   Poista
 7. Niin kaunis makuuhuone - täydellinen! Koska makuuhuoneenne on noin iso, sopisi sinne iso valaisin, muuten se näyttäisi mielestäni piiperrykseltä (mikä sana ;D). Kolmonen on todella kaunis ja ehkä riittävän suuri. Ihanat verhot, ovatko ne pellavaa ja mistä noita saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Verhot on 100% silkkiä ja ne löytyykin ympäri taloamme ikkunoista, niin viehättynyt niihin olen <3

   Poista
 8. Kun vertailin vuoronperään upeaa makuuhuonettanne ja valainsinvaihtoehtoja, niin minunkin silmääni kolahti kaikkein kovimmin tuo nro 3., se on jotenkin niin erikoisen upea ja ylellinen, ihanan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Ainakin kuvissa on upea! Mutta onko sitten kellertävä väriltään, se olisi luonnossa nähtävä.

   Poista
 9. Nro 3 on yksi mun unelmavalaisimista. <3 Näin sen Habitaressa ja on upea. Sitä saa ainakin kahdessa koossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä en ole nähnyt kuin kuvissa ja näyttää ainakin todella upealta <3

   Poista
 10. Valaisin nro 3 kävisi näistä vaihtoehdoista upeasti teidän makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju! Itse tykkään siitä tosi paljon, hyvin minun näköinen! :)

   Poista
 11. Ehdotan säästöä ja halpaa valaisinta http://www.jotex.fi/jotex/galleri-kattoplafondi/470276?N=1z141deZ1z1419x&Ns=PriceProduct|0&Nao=1 :)
  t. Koala

  VastaaPoista
 12. Sinulla on tosi kaunis sisustusmaku ja kiva blogi. Nyt vasta ekaa kertaa löysin tieni tänne. Tulee varmasti käytyä lueskelemassa blogiasi useasti. Hyvää alkanutta vuotta!
  -Anna-

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.