Makuuhuoneen uusi valkoinen matto!

15. tammikuuta 2015


IMG_3489


Julkaisin jo muutaman kuvan meidän "uudistuneesta" makuuhuoneesta uuden vuoden aattona ja tarkkasilmäisimmät huomasivatkin kuvissa jotain uutta ja valkoista. Nimittäin meidän valkoisesta makuuhuoneesta löytyi uutena vuotena uusi, puhtaanvalkoinen matto. Menihän siinä melkein vuosi aikaa ennen kuin tämä täydellinen yksilö ilmestyi uniini ja eteeni ja nyt se vihdoin ja viimein koristaa meidän makuuhuoneen vaaleaa lattiaa. Olenko ainoa ihminen, jonka on todella vaikea tehdä päätöksiä mattojen suhteen? Jahkaan päätöksiä ees taas ja yritän etsiä aina parempaa mattoa mikä päihittää edellisen löytämäni vaihtoehdon. Kävin valehtelematta 10 kaupassa etsimässä sopivaa mattoa ennen joulua, mutta sopivaa vaihtoehtoa ei löytynyt, vasta kuin joulun jälkeen.


IMG_3488


Vihdoinkin oikeanlainen matto löytyi Askosta poistolaarista ja meille kotiutui kokovalkoinen matto hauskoilla "uurteilla" jos nyt niin voi sanoa. Me pidämme maton ulkonäöstä ja sen pehmeydestä jalkojen alla. Nyt makuuhuoneemme sai pehmeyttä maton ansiosta, koska tähän mennessä olemme menneet ilman mattoa. Matolla on kokoa 160 x 230cm. Aamulla on nyt kiva herätä ja upottaa varpaat pehmeään, valkoiseen mattoon.


8 kommenttia

 1. Olen haaveillut samanlaisesta matosta jo tosi pitkään. Siis aivan ihana ja tosi hyvin sopii teidän makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellä meni ja tosi kauan, ennen kun löysin täydellisen version. Kannattaa etsiä siis hartaasti :)

   Poista
 2. Ihana matto, tuota samaa olen minäkin ihastellut kuvissa, mutta kauppaan saakka en ole vielä kerennyt. Kauniisti se korostaa teidän valkoista makuuhuonettanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Rita! Nyt vielä ilmoittivat, että matto on poistumassa heiltä, joten onneksi tuli hankittua vielä kun niitä sai :)

   Poista
 3. Todella kaunis matto, onneksi olkoon :-). Otan usein mattoja useamman kokeiltavaksi koska yllättäen ne saattavat näyttää aivan erilaisilta omalla lattialla kuin kaupassa, siitä on kyllä vähän vaivaa ja tietenkin pienten lasten kanssa mahdotonta. Hyvää vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Itsekin olen huomannut, että matto voi olla väriltään ihan erilainen, kun sen omaan lattiaan asettaa. Onneksi tämä oli yhtä ihana kaupassa ja meillä :)

   Poista
 4. teillä on liian täydellinen koti <3 Ihan kuin minun unelmistani! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.