Tytön huoneen uusi valkoinen Bestå-lipasto

12. tammikuuta 2015


IMG_3561


Vanhemman tyttömme huone on saanut täysin uuden ilmeen ja olen pyörittänyt koko huoneen ympäri toimivuuden takia. Tavaraa ja leluja alkaa olemaan niin paljon, että sitä välillä miettii mihin sitä kaiken piilottaisi ja asettaisi. Kankaiset Elodie Detailsin lelukorit täyttyivät leluista jo ajat sitten. Nyt siis koitti aika panostaa säilytykseen ja ostaa säilytystilaa lisää. Ensi viikolla olin ajatellut tekeväni leluista inventaarion ja laittavani ns. "turhat" lelut pussiin ja vieväni ne suoraan paikalliselle Hope-yhdistykselle. Varmasti menevät parempaan käyttöön, kun että oleilevat meillä kaapissa ilman että niillä koskaan leikitään.

Tavaramäärästä lamaantuneena mieheni marssi ostoslistan kera Espoon Ikeaan ja osti tytöllemme lipaston. Olin valmiiksi valinut tarpeeksi ison ja korkean lipaston, mistä oikeasti olisi hyötyä ja sinne mahtuisi tarpeeksi paljon tavaraa sisään. Lipaston piti olla samaa sarjaa kuin muut lipastot mitä meiltä kotoa löytyy.


IMG_3562


Meille kotiutui Ikean Bestå-sarjan korkeakiiltoinen, valkoinen lipasto. Tämä lipasto tai kaappi on kyllä ollut todella hyödyllinen ja sisään mahtuu tavaraa ja leluja todella paljon. Olemme pitäneet tästä ratkaisusta todella paljon ja itse huokailin jo samana päivänä tätä hyvää päätöstä. Vanhemman tytön huone on pysynyt paljon paremmin siistinä ja vihdoinkin sain kaiken ylimääräisen piiloon. Vielä olen ajatellut tilaavani H&M:n valikoimasta muovisia kangaskoreja kaapin sisään, jotta lelut saisi hyvin järjesteltyä. Meiltä löytyy kyseisiä koreja jo pari kappaletta vaaleanpunaisena ja lisää tarvittaisiin ainakin 10 kpl.


IMG_3563

IMG_3564

IMG_3569

IMG_3570


Aika kiva ratkaisu! Seuraavaksi kuvailen sitten tytön huonetta kokonaisuudessaan uudessa järjestyksessä.
9 kommenttia

 1. Hei,
  mielenkiintoni heräsi millaisia mahtavat olla nuo muoviset kangaskorit? Onko ne siis muovia vai kangasta? Vai molempia? Olisi kiva nähdä kuva näistä säilytysratkaisuista. Minkä kokoisia ne ovat ja mahtuuko niitä siis tuonne lipaston sisälle? Nimim. Bestå suunnitelmissa lapsen huoneeseen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nämä mitkä vilkkuvat tässä postauksessa lipaston päällä. On saatavilla H&M:n valikoimasta vaikka missä väreissä ja kuvioissa :)

   http://www.coconutwhite.com/2014/10/toivepostaus-vanhemman-tyton-huone-360.html

   Poista
  2. Ja siis mahtuvat reilusti lipaston sisään! :D

   Poista
 2. mistä on tuo ihana pöytälamppu :)?

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kaunis lipasto! Aukeavatko ovet painettaessa? Meillä samalla mekanismilla olohuoneen iso kirjahyllykokonaisuus, ei turhia kahvoja! Toinen kysymys menee ohi tämän aiheen, mutta huomasin, että olet kirjoittanut aiemmin teillä olevan Kartellin Gé -valaisin ruokapöydän yläpuolella? Hankin kyseisen valaisimen kirkkaan version sekä Kartellin FLY-valaisimen viikko sitten, Gé:n oli tarkoitus tulla olohuoneen kattoon ja FLY ruokapöydän yläpuolelle (samaa avotilaa). Mutta olin todella harmissani, kun sähköasentaja vihdoin sai tunnin hikoilun jälkeen ja minun avustuksellani tänään Ge:n kattoon: valaisin on todella häikäisevän kirkas, siis vaikka vaihdoin mukana tulleen 70 W lampun tilalle 47 W lampun! Lisäksi kattoon ja seinille heijastuva kuvio on mielestäni aika häiritsevä! Miten olette itse kokeneet nämä asiat käytössä? Eikö Ge häikäise silmiin ruokapöydän yläpuolella? Ja millaiseen korkeuteen olette sen asentaneet pöydän pinnasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovissa on ponnahdusalvat eli aukeavat kun painaa oikeasta kohtaa. Meidän vanhempi tyttö osaa ainakin käyttää niitä jo :)

   Ge-valaisimessa meillä oli energiansäästölamppu mikä ei ollut niin älyttömän kirkas. Silloin ei heijastunut mitään voimakasta heijastusta ja kuviota mihinkään. Meillä valaisin oli pöydästä niin, ettei päätä lyönyt, mutta kumminkin tarpeeksi matalalla.

   Poista
 4. Tykkäät todella käyttää todella-sanaa;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.