Joululahja tytöillemme: Vaaleanpunainen nukkekoti

12. helmikuuta 2015


IMG_3643-001


Torstai ja toivoa täysi! Näinhän sitä todettiin ainakin ennen vanhaan. Omat toiveet töihin lähtemisestä kariutuivat eilen illalla, kun mittasin kuumemittarilla lukemat 38,2. Mutta tätä vaan osasi odottaa, sen jälkeen kun koko muu perhe oli tämän kovan kuumeen sairastanut. Toivotaan, että parantuminen tapahtuu pian, jotta pääsemme viikonloppuna juhlimaan Ystävänpäivää.

Ja hyvänä aasinsiltana tästä esittelenkin tänään blogissa meidän tyttöjen yhteistä joululahjatoivetta ja miten heidän toive toteutuikaan. Itse pienenä olisin halunut jossain vaiheessa nuoruuttani omistaa nukkekodin, mutta tämä toive jäi aina haaveeksi ja koskaan sitä ei minulle tullut hankittua. En koskaan ollut mikään näpräävä nuori, joka olisi jaksanut keskittyä puuhastelemaan jotain tarkkaa ja pientä tehtävää. Tämän takia nukkekoti ja minulle hankkimatta, innostus olisi kumminkin lopahtanut hyvin pian ja tällöin kodista olisi tullut vain hieno koriste huoneessani. Minä keskityin pienenä enemmän Legoihin, Barbi-leikkeihin ja My Little Pony - puuhasteluihin.


IMG_3642-001


Meidän pienten tyttöjen joululahjatoive kävi toteen, kun joulupukki oli yön aikana tuonut joululahjaksi yhteisen, vaaleanpunaisen nukkekodin. Aluksi nukkekodin toivominen arvellutti ajatukseltaan, tyttömme ovat kumminkin niin pieniä vielä. Ajattelin nukkekodille käyvän joko niin, että tyttömme hajottavat sen samantien hajalle tai sitten eivät olisi talosta yhtään kiinnostuneet vielä tässä vaiheessa. Uskaliaasti kumminkin päätimme toivoa joulupukilta Hobby Hallin vaaleanpunaista nukkekotia ja onneksi näin teimme. Leikkikoti on ollut todella kovassa käytössä ja sen asukkaat + huonekalut on järjestelty kotiin useita kertoja uudelleen. Koti on siis ollut leikeissä paljon mukana. Kodin mukana tuli erilaisia huonekaluja jokaiseen huoneeseen ja mukaan pääsi myös 5 nukkekodin asukasta. 


IMG_3639


Talosta aukeaa seinät niin, että lapset pystyvät sisään laittamaan kodin mukana tulleita tavaroita ja myös hieman muitakin leluja (ainakin meillä myös legoukot löytävät kodin nukkekodista).


9 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja on kyllä ollut tosi kestävä ja käytännöllinen.

      Poista
  2. Moikka!mietin tätä samaista nukkekotia tyttärelleni lahjaksi ja ajattelin kysyä että ovatko nukkekodin huoneet mielestäsi tarpeeksi isoja jotta sinne mahtuu huonekalujen lisäksi lapsen kädet leikkimään? Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon malliin? Entä millainen tuo sisus on,että aukeaako esim tuo katto vielä ja sen alla olisi ullakkokerros?:) kiitos jos jaksat vastata.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.