Käytävänäkymä kotonamme

21. helmikuuta 2015


IMG_3844


Se olisi lauantai ja yhden lukijan toivepostauksen toteutuksen aika. Sain sähköpostia, jos voisin ottaa kuvia meidän kotoamme makuuhuoneiden välissä olevalta käytävältä niin, että kuvat olisivat olohuoneeseen päin. Itseasiassa tämä toive tuli ennen joulua ja kuvatkin otin silloin, mutta viime viikolla sitten huomasin täysin unohtaneeni julkaista nämä kuvat. Uusi toive tästä samasta aiheesta tuli eilen ja kuvat hän tarvitsi täksi päiväksi, joten nyt vihdoinkin toteutan tämän toiveen. Minun piti ottaa uudet kuvat jo viime viikolla , mutta valitettavasti olen jo yli viikon verran potenut kotona kovaa influenssaa, joka onneksi vihdoinkin on helpottamaan päin ja kuume on kokonaan hävinnyt. Influenssa veti ihan sohvan pohjalle ja olo oli kyllä erittäin heikko. Ikinä aikaisemmin en ole influenssaa sairastanut ja ensimmäisien päivien aikana oli olo kuin jyrän alle jäänyt, ihan hirveä tauti!

IMG_3843


Mutta palataan takaisin asiaan ja meidän kotiin. Kuvat on otettu heti eteisen sisääntulon jälkeen. Matkaa taakse wc:n luokse on vielä 5 metriä. Tälläinen näkymä meiltä on olohuoneeseen ja keittiöön, jos ulko-ovesta astuu sisään ja kävelee eteisen päähän. Keittiön näkymä on rajoitettu sisäseinällä, jonne kaikki keittiön isot kodinkoneet on sijoitettu ( eli jääkaappi, pakastin, uuni ja mikro). Itse tykkään, että iso Uuniseppien Tunturi-takka näkyy kotoamme joka suunnasta ja siihen kiinnittää huomion ensimmäisenä. Halusimme leveään tilaan tarpeeksi ison takan ja mielestäni tila vaatiikin sellaisen. Minulta on kysytty, olenko tyytyväinen ratkaisuun sijoittaa huoneet talon toiseen päähän käytävän varrelle ja tähän vastaan aina kyllä! Meillä ratkaisu on toiminut erinomaisesti ja meidän makuuhuone on hyvin kummankin tyttöjen huoneen läheisyydessä, omassa rauhassa olohuoneen ja keittiön meluista.


IMG_3845


Toivottavasti tämä vastasi teidän kysymyksiin ja saitte parempaa kuvaa miltä kotimme näyttää "käytävältä" kuvattuna.


6 kommenttia

 1. Ai..minä jotenkin ajattelin että halusitte pienen takan,kun näin kuvat.Mutta hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, iso tuo takka on oikeasti! :) Näyttää vaan kuvassa yllättävän pieneltä.

   Poista
 2. Hei! Mitä materiaalia teidän lattia on? En tiedä onko lattia-asiaa käsitelty jossain postauksessa, mutta en äkkiseltään löytänyt siitä tietoa. Eli onko kyseessä laminaatti vai parketti ja mikä on väri? Kiitos vastauksesta etukäteen ja mukavaa kevään jatkoa! :)

  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan laminaattia. Ollut kyllä tosi hyvä ja voin suositella! Upofloorin laminaatti.

   Poista
 3. Hei! Makuuhuoneessasi on upea sängynpeitto. Mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Stockmannin Villa-sarjan silkkinen päiväpeitto. Valkoiset tyynynpäälliset sängyllä on samaa sarjaa.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.