Lähikuvaa makuuhuoneen Gränsö - kimalluksesta!

19. helmikuuta 2015Kun yli viikko sitten julkaisin kuvia uudistuneesta makuuhuoneestamme ja sen myötä uudesta kristallivalaisimesta, sain paljon kyselyä kristallivalaisimesta ja pyyntöä lisäkuvista. Ajattelin näin jälkeäpäin ottaa kuvia läheltä valaisinta, niin näette miten kaunis se on myös läheltä katsottuna. Ihanat kristallit tuovat kaipaamaani blingiä lisää makuuhuoneeseemme ja valaisimen kirkkaus on juuri sopiva meidän makuun. Valaisimessa on ripustuskaapelia noin 120cm verran, joten säätövaraa riittää normaalin korkuiseen kattoon riittävästi. Jos olisimme asettaneet tämän valaisimen olohuoneen ja keittiön ruokailutilaan, ei vaijeri valitettavasti olisi riittänyt. 

Valaisimen painosta tuli myös paljon kyselyä ja tämä kristallivalaisin on yllättävän kevyt, koska se painaa vain n. 3kg.  Asennus oli yllättävän helppo ja onnistui yhdeltä henkilöltä helposti. Edelleen olen erittäin tyytyväinen tähän kristallivalaisimeen ja valitsisin sen kyllä uudelleen hinta- laatu- suhteen takia. 
Tässä olisi muutama lähikuva kristallikruunusta ja valonlähteetkin hieman vilahtelevat kuvissa. Blingiä ja kimallusta! Varsinkin kun valo pääsee ikkunoista sisään ja osuu valaisimeen, tapahtuu seinillä upeita heijastuksia. Huomasin, että tätä valaisinta oli ilmestynyt moneen nettikauppaan, joten jos kiinnostuit valaisimesta niin kannattaa googlata mistä näitä löytyy. Hinnoissa oli hieman eroa, joten tutkimustyötä kannattaa tarkkaan tehdä. Meidän valaisin on kokoa M eli 400 x 550mm. Tätä löytyy myös hieman isommassa koossa.

Huomenna onkin taas perjis eli perjantai ja minulle se tarkoittaa vihdoinkin tanssin kautta liikkumista. Yli kahden viikon liikunnattomuus on käynyt hermoon ja kropalle kovin huonoksi ja nyt on aika ponkaista ylös ja lähteä kevyesti liikuttamaan kroppaa, mutta vasta sunnuntaina!


11 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.