Makuuhuoneen uusi kattokruunu!

7. helmikuuta 2015
Ihanaa lauantaita kaikille! Itselläni se ei alkanut todellakaan ihanasti, kun olen koko viime yön valvonut kovassa kuumeessa olevan pienemmän tytön kanssa. Viime viikolla vanhempi tyttömme oli 5 päivää kuumeessa. Viime yönä nuorempi tyttömme oli levoton ja heräsi keskellä yötä tulikuumana sängystä. Siinähän se yö sitten menikin valvoessa. Kunhan saisi pienen edes juomaan kunnolla, mutta kun itselläkin on yli 39 kuumetta, onhan sitä ihan hirveä olo. Kuvitella sitten millainen olo pienellä lapsella voi olla. Onneksi vanhempi tyttömme on parantunut ja nyt minulla on yksi potilas hoidettavana. Viikonlopusta tulee silti erittäin rankka, koska mieheni on työmatkalla ja hoidan tyttöjä yksin. Toivottavasti pikkuinen tyttömme paranisi pian. Voi kun sitä voisikin toiselta ottaa kuumeen itselleen, että toisella olisi hyvä olla. Tekee niin pahaa katsoa pikkuista potilasta, joka on ihan väsynyt ja kipuinen. Nämä on niitä hetkiä, jolloin herkistyminen on väistämätöntä ja toivoisi pienen lapsen paranevan pian. Mutta sitä se päiväkotielämä on, kaikki taudit kiertävät melkein jokaisen lapsen kautta ja meidän nuorempi tyttömme olikin viimeisten terveiden joukossa. Voi toista <3
Jotain sentään olen saanut, kaikesta kiireestä huolimatta, aikaan tällä viikolla. Nimittäin makuuhuoneemme on saanut uuden värin taustaseinään ja samalla makuuhuone on päivittynyt valaistuksen osalta. Muistatteko, kun aikaisemmin listasin kolme suosikkivalaisintani makuuhuoneeseen, joiden välillä tulisin loppujen lopuksi tekemään päätöksen makuuhuoneen uudesta valaisimesta? Samana iltana, kun olin postauksen julkaissut, onnistuin löytämään vielä yhden edullisen ehdokkaan upeiden valaisimien unelmalistalle. Kun aloin pohtimaan lopullisen valaisimen valintaa kahden valaisimen välillä, hyppäsi tämä kyseinen valaisin koko ajan mieleen. 

Lopulta meidä uudistuneeseen makuuhuoneeseen kotiutui valmiiksi koottuna Gränsö - kristallikruunu keskikokoisena. Tätä valaisinta olisi saanut kahdessa eri koossa, mutta suurempi koko olisi ollut liian iso tähän tilaan ja olisi vaatinut paljon korkeamman katon. Mielestäni tämä keskikoko on juuri sopivan kokoinen meidän sängyn päälle. Kristallikruunussa on todella hyvä hinta-laatu-suhde, koska muut ihailemani valaisimet olisi maksanut n. 900€ eteenpäin, niin tälle valaisimelle jäi hintaa hieman yli 100€. Ei siis todellakaan paha hinta kauniista, valmiiksi kootusta valaisimesta, joka oli erittäin helppo asentaa paikoilleen. 

Nyt meidän makuuhuone alkaa olemaan aikalailla glamour-tyylinen ja muutama pienen pieni muutos on vielä tänä vuonna edessä, mutta ne on vain ihan uudellenjärjestämis-juttuja. Nyt siis keskitytään tämä viikonloppu pienten tyttöjemme hoitoon ja toivotaan tänne pikaisia paranemisia. Eli kaikesta huolimatta, hyvää viikonloppua kaikille! Nyt postailuihini tulee pienen pieni tauko ja keskityn pienen lapsemme hoitamiseen.20 kommenttia

 1. Tuo on ihana! Ja sopii juuri teille ihan huippuhyvin! Samaa valaisinta olen pohtinut keittiöömme, mutta nyt alkanut epäillä, että mahtaako korkeus sittenkään tilassa riittää. Se pienin kun on sitten niin pieni jo halkaisijaltaan, eikä muutenkaan niin näyttävä kuin nämä isommat koot...

  Paranemisia pikkuiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikesta <3

   Tämä keskikoko on jo aika isohko ja sopisi kyllä todella kauniisti esim. keittiön pöydän yläpuolelle. Isoin koko vaatii ehdottomasti suuren tilan. Ainakin meidän makuuhuoneeseen olisi ollut liia iso :)

   Poista
 2. Voimia lasten hoitoon ja pikaista paranemista pienelle, toivotaan ettei enää tänä talvena tarvitsisi sairastaa!

  Lamppu sopii aivan ihanasti huoneen tyyliin, kirjaimellisesti kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon HuopaPalloMatto! Onneksi alkaa antibiootit vaikuttaa ja helpottaa.

   Valaisin on kyllä livenä ihana ja huoneen kruunu niinkuin hienosti totesitkin.

   Poista
 3. Samoin pikaista paranemista pikkutytöllenne!

  Lamppu on niin kaunis, kuin piste i:n päälle muutenkin kauniissa makuuhuoneessanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Rita <3

   Onneksi pikkuisella on jo hieman helpompi olo <3

   Poista
 4. Ei voi muuta sanoa kuin että wau! Aivan ihana valaisin ja vielä tuohon hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoinkin valaisimen aiheuttavan wau-efektiä, vaikka koko ei olekaan mikään älyttömän iso :)

   Poista
 5. Kaunis lamppu ja sopii kuin `nenä päähän` teidän upeaan makkariin!♡

  VastaaPoista
 6. Paranemista sinne!
  Upea valaisin, ja upeaan hintaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna <3 Pienesti parempi olo jo pikkuisella.

   Valaisimessa kyllä hinta-laatu-suhde kohdillaan! :)

   Poista
 7. Oon seuraillu sun blogia varmaaan ihan alusta asti, mutta nyt kun liityin itse bloggeriin niin sain liitettyy itteni sun lukijaksi ! :D Oli kyllä iso vaikutus kokonaisuuteen tuolla lampun vaihdolla ! Tosi kaunis ja sopii niin hyvin tonne :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana koti! Innostuin heti tosta teidän isosta peilistä seinää vasten. Kuinka hyvin se pysyy itsekseen pystyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tosi hyvin! On painava, joten ei lähde liukumaan ja erittäin hyvin paikallaan.

   Poista
 9. Hei!
  Päädyin blogiisi etsiessäni värivaihtoehtoja makuuhuoneen seinälle. Kysyisinkin, mikä maali teillä päätyseinässä on?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.