Olohuoneen kevättunnelmaa

28. helmikuuta 2015
Ihanaa viikonloppua kaikille! Viikko se sujahti ohitse niin nopeasti, että ei sitä oikeastaan kerennyt mitään ihmeempiä tekemään. Suunnitelmat oli suuret tälle viikolle, piti käydä ostamassa nuoremman tytön uusi sänky, laittaa makuuhuoneen seinälle uusia juttuja ja päivittää koko kotiin keväisiä tekstiilejä. Näistä kolmesta yhden asian ehdin puoliksi toteuttamaan, nimittäin lisäämään meidän olohuoneeseen hieman keväisiä tekstiilejä esille. Kiirettä pukkaa, mutta kyllä keväisten tekstiilien vaihtamiseen aina se 10 minuuttia jostain otetaan. Vielä pohdiskelen, jos päivittäisin verhotkin täysin keväisin vaaleiksi, mutta harmaat verhot on niin syöpyneet omaa silmää hivelemään, että ei sitä oikein viitsisi runsasta verhovalikoimaa vähentää kahdella verholla. Eli pistetään tuo verhojen päivittäminen vielä mietintään.
Jotkut voivat ehkä hieman miettiä, miksi ihmeessä sitä jo maaliskuussa joku haluaa laittaa heleitä pastellivärejä esille, mutta itse esitän vastakysymyksen miksi ei? Omasta mielestä kevät alkaa maaliskuusta, koska kevät menee niin nopeaa vauhtia ohi, että kohta sitä huomaa kesäkuun ja kesän olevan kohdalla ja muiden lomat alkaa. Siksi ajattelin ottaa ns. varaslähdön kevääseen ja päättää sen alkavan jo maaliskuussa. Kesällä kaikki hempeät torkkupeitot on kuumilla ilmoilla aika turhia, joten nyt niitä voi hyvin hyödyntää vielä kylmien ilmojen ajan. Meillä on viikon aika lumen määrä vähentynyt huomattavasti ja asfaltti alkaa joka puolelta näkyä. Yksi päivä totesin miehelleni, että kohta sitä saa käydä poimimassa pajunkissoja, koska pääsiäinen on ihan kulman takana. Tänä vuonna pääsiäistä vietetään huhtikuussa, mutta monena vuonna pääsiäinen on maaliskuussa, joten pääsiäinen on yhtä kuin kevät!
Vielä pitäisi löytää hieman hempeitä pastellisia kynttilöitä lyhtyihin ja Perfect Home:n kynttilänjalkoihin ja keväinen fiilis alkaisi olemaan aikalailla päällänsä kotonamme. Keväistä ilmettä kaivataan myös makuuhuoneeseemme, mutta sinne keskityn sitten ensi viikonloppuna, kun saan tyttömme päiväunille nukkumaan. Makuuhuone kaipaa pienen pientä päivitystä ja sinne tulen lisäämään tälläistä samanlaista vaaleanpunaisen ja lilan sekoitusta. Olenkin täksi kevääksi ja kesäksi ottanut teemavärin pastelliset lila ja vaaleanpunainen ja sillä linjalla meidän kodin tekstiilit kulkevat tämän kevään, enkä jopa kesänkin. Sormet syyhyää jo terassin tekstiilien päivityksen kimppuun, mutta vielä pitää kuukauden- kaksi jaksaa hillitä sisustussormia.

Kevät - ihanaa aikaa!


4 kommenttia

 1. Oikein ihanalta näyttää :)
  Sinulla kun näkyi instagramissa aivan ihana RM:m maljakko, korkeampi niin löysin sellaisen sattumalta Sisustus Trendon verkkokaupasta ja vielä viimeinen kappale. Ensi viikolla ihanuus on minulla <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan hempeitä kevätvärejä !

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja ihanalta näyttää tuo väripiristys! :) Täällä on toinen kevätintoilija! <3 ihanaa aikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ja niin keväinen. Blogisi yksi mun suosikeista, joita usein käyn kurkkimassa...
  Tuikku

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.