POMPdeLUX- kutsut!

16. helmikuuta 2015

Helmikuun puoliväli on saavutettu ja mikä olisikaan parempi aihe tulevasta keväästä ja kesästä unelmoivalle äidille, kuin kesäiset lastenvaatteet. Olen jo muutamana vuonna ollut mukana POMPdeLUX:n kutsuilla tilaamassa meidän tytöille kesävaatteita, mutta tänä vuonna päätin järjestää kutsut ihan itse ja toimia näin kutsujen emäntänä. Olen varmaan tarpeeksi monta kertaa todennut täällä blogissani nauttivani kutsujen ja kahvittelujen järjestämisestä. Koskaan aikaisemmin en ole vaatekutsuja pitänyt, mutta nyt kun tämä mahdollisuus itselle tarjoutui, tartuin siihen ilomielin kiinni.

Kutsut tulen järjestämään tutuilleni, ystävilleni ja heidän ystäville, jotka kaikki ovat yhtä hullaantuneita PompdeLuxin vaatteisiin. Tämä tarkoittaa paljon siivoamista, leipomista ja ruoanlaittoa, mutta mikä voisikaan olla mukavampaa puuhaa. Hyvät kutsut yhdistettynä hyvään ruokaan - hauskat juhlat tiedossa! Tänä vuonna Pompin SS15-mallisto on hyvin heleä ja herkkä, ainakin tyttöjen vaatteiden osalta. Itse olen jo oman listan kaikista ihanuuksista muodostanut ja muutama kesävaate toivottavasti lähtee kohti meidän kotia matkaamaan. Mekkoja, mekkoja ja mekkoja. Voiko kauniita mekkoja pikkutytöillä koskaan olla liikaa?

Muutaman päivän päästä sitten kutsuillaan! Löytyykö muita Pompin faneja? Itsellä sormet syyhyvät jo.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.