Vanhemman tytön huoneen uusi järjestys!

9. helmikuuta 2015


Pitää aloittaa tämä postaus kiitoksen sanoilla kaikista tsempeistä mitä pikkuinen tyttömme sai. Olo alkaa hänellä pikkuhiljaa helpottamaan ja itselläni takana yksi rankimmista viikonlopuista ikinä. Tyttömme kipeytyi niin kovasti, että ikinä en ole niin korvia raastavaa huutoa ja itkua lapselta kuullut. Onneksi lääkkeet alkavat vihdoinkin auttaa ja vaikuttaa niin, että viime yönä on tyttö ja minä olemme saaneet muutaman tunnin nukuttua. Edellisenä yönä tuli koko yö valvottua ja hoidettua pikkuista, mutta nyt vihdoinkin alkaa näkyä valoa tunnelin päässä ja lääkkeet tekevät olon siedettäväksi. Monet itkut tuli itkettyä, mutta kohta voi taas alkaa hymyillä normaaliin tapaan <3


IMG_3617


Vanhemman tyttömme huone on kokenut varsinaisen tornadon eli muokkauksen, kun uusi lipasto saapui Ikeasta ja leikkikeittiökin haki hetken paikkaanssa. Kauan pyörittelin huonekaluja paikasta toiseen ennen kun huone alkoi miellyttämään omaa silmää ja oli samalla toimiva lapsille. Lastenhuoneiden tarkoitus on mielestäni kumminkin olla samaanaikaan toimiva, viihtyisä ja mahdollisimman tilava. Mitä enemmän tilaa jää leikkimiseen, sitä parempi. Mutta mitä enemmän sitä tilaa on, sitä paremmin tavaroita ja leluja saa myös levitettyä pitkin huonetta, hih! Tämän lauseen olen niin monta kertaa todennut ääneen siivouspäivänä ja joskus on tullut mietittyä, miksi sitä aikoinaan tulikaan rakennettua tai suunniteltua isot huoneet lapsille. Mutta onneksi nämä mietteet katoavat, kun hieman aikaa seurailee tyttöjemme touhuja.


IMG_3616


Sänky sai lähtöpassin palloseinältä omaan nurkkaansa ja se osoittautui hyväksi päätökseksi tilan suhteen. Meidän tyttömme on tykännyt sängyn paikasta omassa kolossaan, missä voi leikkiä piiloleikkejä ja samalla sängyltä ihailla pom pomeja päänsä yläpuolella. Sängyn siirto toi lisätilaa huoneeseen ja nyt kaikki huonekalut ja isot esineet on sijoitettu seinien viereen. Huoneen keskelle jää hyvin avointa tilaa missä tehdä keitoksia ja osa leluista saatiin hyvin piiloon ja säilytykseen Bestå-kaapin sisälle. Kuinka kauan ne pysyy kaapissa siististi piilossa, se onkin sitten aivan eri asia.


IMG_3614


IMG_3612


Nyt tämä vuosi on menty tähän asti tällä järjestyksellä ja katsotaan tuleeko järjestykseen jossain vaiheessa taas ändrausta jos tytöt haluavat esim. samaan huoneeseen nukkumaan tai jotain muuta muutosta on tiedossa. Nyt tämä järjestys on toiminut hyvin.


2 kommenttia

  1. Kaunis huone! Tuo pallotapetti on kyllä niin pirtsakka! Hyvin jää tilaa leikeillekin.

    VastaaPoista
  2. Niin raikas ja söpö pikkutytön huone, kyllä lapsen kelpaa siellä oleilla ja leikkiä.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.