Vuoden ensimmäiset tulppaanit ja kevättä kohti!

5. helmikuuta 2015


IMG_3670


Se olisi helmikuu ja hienon kuukauden alku! Täällä on juhlittu mieheni 35-vuotis syntymäpäiviä ihanien sukulaisten ja herkkujen kera. Syntymäpäivien kunniaksi päätin ostaa meille kotiin vuoden ensimmäiset tulppaanit. Tulppaanien ilmestyminen kauppaan on yleensä itselleni merkki siitä, että kevät on vihdoinkin saapumassa ja kyllä tästä talvesta vielä selvitään. Talvi ei ole koskaan ollut lempivuodenaikoja, vaan mielestäni kevät on kyllä vuoden kohokohta. Ilmat alkaa lämpenemään, aurinko paistaa ja ihmiset alkaa vihdoinkin viihtymään enemmän ulkona ja pihoilla.

On ehkä hölmöä hehkuttaa kevättä vielä, kun kumminkin eletään vasta helmikuuta. Mutta pakko sitä ihan vähän on fiilistellä jo. Tulppaanit on ihania kukkia, jotka sopivat niin talveen kuin kevääseen. Yleensä ostan valkoisia tulppaaneita, mutta nyt päätin repäistä ja nauttia kauniin pinkeistä tulppaaneista. Ne sopi myös hyvin syntymäpäiville, vaikka ne olikin mieheni syntymäpäivät. Mutta sitähän sanotaan, että tosimies pystyy pukeutumaan pinkkiin niin miksi ei pinkit kukatkin käy?


IMG_3674


Myös mokkapalat kuin tulppaanitkin oli menestys syntymäpäivillä. Leivoin muutakin herkkuja, mutta mokkapalat oli hurja menestys, joista tykkää sekä lapset että aikuiset. Ne on helppo valmistaa jo edellisenä päivänä ja säilyvät jääkaapissa monta päivää. Juhlat oli erittäin hauskat ja tykkään kyllä niin niitä järjestää. Tässä kuussa seuraava kokoontuminen on POMPdeLUX- kutsut, mitkä olen ensimmäistä kertaa päättänyt järjestää. Sekin on taas yksi kevään merkki, kun pääsee ihailemaan ihania kevään ja kesän vaatteita.


IMG_3669


Mutta nautitaan tästä helmikuusta nyt, kun vasta se alkoi!6 kommenttia

 1. Olipas osuvat kuvat :) Tulin juuri kaupasta pinkkien tulppaanien kera ja uunissa juuri mokkapalapohja :)

  VastaaPoista
 2. Täällä kanssa tulppaaneja, ja viime viikolla valmistui mokkapalat. Kevät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on niin ihanaa aikaa ja kohtahan se on ihan päällänsä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.