Gugguu!

9. maaliskuuta 2015
Iltaa kaikille ihanille siellä! Itselläni jälleen kerran tanssin täyteinen viikonloppu takana ja uusi viikko aloitettu. Mikä voikaan olla parempi tapaa aloittaa uutta viikkoa, kun aamulla herätä ja katsoa ulkomittarin näyttävän +6 asteen lämpötilaa. Lämpimämmät ilmat, tervetuloa! Aamuisinkin sitä hyvin huomaa, että kevät on vihdoinkin alkanut, koska kun saapuu töihin seitsemän aikaa, on valoisaa. Vielä vähän aikaa sitten sitä ajeli töihin pilkkopimeässä, mutta nyt siihen on tullut muutos ja aamuisin alkaa olemaan jo paljon valoisampaa. Kesää kohti mennään! Ja kun kesää kohti mennään hurjaa vauhtia, on hyvä esitellä muutamien lukijoiden toiveesta pitkästä aikaa tyttöjemme pukeutumista ja keväisiä värejä.
Meidän tytöt on nimittäin löytänyt uudet yhdet suosikit pukeutumisen suhteen. Olen jo vuoden verran ihaillut muiden lasten päällä Gugguu-merkin hauskoja vaatteita, joissa on todella kiva, erilainen vetoketju-yksityiskohta mistä merkin hyvin tunnistaa. Nyt kun kevään kokoelmaa lanseerattiin ja omiin silmiin osui kuvat persikan värisistä vaatteista, olin aikalailla myyty. Siitä seisomalta päätin itse ja hankkia tytöille Gugguun vaatteita ja lisäsin ostoskoriin haukat ja söpöt nuden väriset jumpsuitit. Virallinen värikoodi on siis nude, mutta minun silmiin väri on hyvin persikkainen (mikä on yksi lempiväreistäni vaatteissa) ja siksi innostuinkin tällä kertaa tilaamaan nämä jumpsuitit juuri värin perusteella.
Jumpsuitit on ollut todella monikäyttöiset. Ostin meidän tytöille kummallekin samanlaiset ja samanväriset jumpsuitit hyvällä kasvuvaralla, että ne menisivät vielä kesälläkin kummallekin. Vetoketjun väriksi valitsin mustan värin, joka on aika unisex-väri. Tytöillä on nämä jumpsuit eli kokohaalarit ollut päiväkodissa, vierailulla ja kotona päällä ja ne on kyllä aika söpöt. Vanhempi tyttömme olisi valmis vielä lämpimimpiin säihin, jotta pääsisi laittamaan kokopuvun ulos päälle. Nytkin hän halusi laittaa pipon tämän postauksen kuvauksiin ja miksi minä sitä estämään. Käyhän tämä puku uloskin, mutta väri on sen verran arka että ihan kuraleikkeihin ei sovellu.

Hauska merkki ja hauskat vaatteet!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.