Kevään narsissi-istutuksia!

23. maaliskuuta 2015Viime viikolla otin kaiken irti kauniista ilmoista ja päätin auringosta innostuneena käydä ostamassa kevään kukkasia eli narsisseja valmiiksi ulos laitettavaksi. Tiesin, että viikonloppuna iskisi ns. takatalvi ja ilmat alkaisivat ainakin hetkellisesti kylmenemään. Ohitin kumminkin tämän ajatuksen ja marssin iloisin mielin noutamaan muutaman ruukkunarsissin Lechuzan ulkoruukkuun laitettavaksi. Kumminkin sitä sanotaan, että ennen pääsiäistä istutettavat narsissit säilyy kauniina jopa äitienpäivään asti. Ruukkunarsissi kukkii kauniten viileässä ja toivoin ilmojen lämpiävän takaisin +10 asteen lämpötiloihin, jotta kukat pääsisivät kukkimaan ja nauttimaan viileän lämpimistä ilmoista.
Talven läpi ulkoruukuissa meillä oleskeli kallunat ja nyt oli vihdoinkin niiden aika lähteä ja tilalle tulla kauniin keltaiset ruukkunarsissit. Olin ajatellut laittaa narsissien sekaan muutaman pajunoksan, mutta vielä en onnistunut lähistöltä löytämään kauniita oksia. Ehkä kun ilmat toivottavasti lämpeävät niin oksatkin pomsahtavat paremmin esille. Metsikössä oli kyllä kiva tallustella ja samalla muistella viime pääsiäistä ja lämpimiä ilmoja. Viime vuonna ja oikeastaan joka vuosi minulla on ollut sama paikka mistä olen pajunkissa-oksat noutanut, mutta harmikseni jouduin jo talvella toteamaan tämän vakiopaikan tyhjäksi, koska kyseiselle paikalle oli alettu rakentamaan uutta koulua ja pyöräteitä.

Viime vuonna ruukkunarsissit tuli laitettua ulos todella myöhään, joten nyt oli kiva ryhdistäytyä ja olla kerrankin ajoissa. Ja mikä olisikaan mukavampaa vieraille, kun keltaiset narsissit ulko-ovella ottamassa vastaan!2 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää! :) Meillä elellään puutarhan puolesta jänniä aikoja, koska olemme muuttaneet ja ei mitään hajua mitä missäkin kasvaa! Tiedän vain että etupihalla on pioneja ja mansikoita. :D

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
  2. Eikä miten näyttääkin niin hyvältä ja tyylikkäältä!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.