Kevään pastelliväri - vaaleanpunainen!

28. maaliskuuta 2015


IMG_4023


Meillä vaaleanpunaisen värin lisääminen kotiin pienellä ripauksella jatkuu. Olohuone säteilee hempeässä vaaleanpunaisen pastillivärissä jo ennestään uusien sisustustyynynpäällisten johdosta. Pienesti halusin lisätä tätä väriä kevään sisustukseemme ja hankin vielä muutaman vaaleanpunaisen kynttilän tuomaan söpöyttä päiviin ja arkeen. Viime vuonna pääsiäiseksi valitsin keltaisen värin teemaväriksi, mutta voisiko sitä tänä vuonna hieman rikkoa perinteistä värikonseptia ja sekoittaa hieman vaaleanpunaista ja keltaista? Nehän kumminkin elelevät kauniisti käsi kädessä yhdessä, kun ne laittaa rinnakkain. Kummatkin todella söpöjä värejä ja kuuluvat meidän kodin kevätsisustukseen. Katsotaan missä muodossa keltainen vierailee kodissa tänä pääsiäisenä. Nyt nautimme täysin rinnoin tästä vaaleanpunaisuudesta, jos nyt niin voi sanoa, olkoon se hempeä ja tyttömäinen väri jonkun mielestä tai ei. Meidän keväiseen kotiin se on löytänyt tiensä!


IMG_4039


Ensi kerralla onkin sitten postausvuorossa pääsiäisen kattaus!4 kommenttia

 1. Minä toin myös juuri pienen aavistuksen vaaleanpunaista olohuoneeseen kevätväriksi. Kovin paljoa en viitsi hempeillä väreillä puolisoa "kiusata", mutta kynttilöiden ja kukkasten muodossa vaaleanpunainen tuo kyllä kivasti kevättä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen on kyllä kaunis väri ja ripaus sitä tekee jo ihan eri fiiliksen! :)

   Poista
 2. Nuo kuvat on aivan täydellisiä! Ja vaaleanpunainen myös.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.