Kevättä rinnassa!

14. maaliskuuta 2015Kevät, kevät, kevät!

Olenko sitä jo hokenut täällä niin paljon, että se alkaa muodostua kirosanaksi ja tuottaa tuskaa? Ei kai! Itse innostun helposti eri vuodenajoista ja jaksan sitten niitä hehkuttaa. Mutta onhan se hienoa, kun jokainen vuodenaikamme on niin erilainen ja se voi myös näkyä omassa kodissa. Keväisiä, hempeitä värejä on jo alkanut saapua pikkuhiljaa kauppoihin ja se jos mikä saa itsenikin hyvälle tuulelle ja fiiliksen tuoda kevättä omassa kodissa esille. Parin viikon päästä on vihdoinkin pääsiäinen, joka tarkoittaa aikaa itselle, perheelle ja oman kodin hoitamiseen. 

Kevät ja kevätaurinko nimittäin tuo esiin jokavuotisen "ongelman" mikä aurinkoisilla keleillä alkaa helposti itseäni ärsyttämään. Se ns. ongelma on ikkunoiden likaisuus ja niiden pesu. Pieni projekti, mikä välillä tuntuu älyttömän isolta asialta. Onko muita ketä ikkunoiden peseminen pistää harmittamaan? Täällä yksi sellainen, vaikka pidänkin siivoamisesta muuten. Jokaisella ihmisellä on asioita mitä siirtää niiden ärsyttävyyden takia, minulla ikkunoiden pesu. Nyt on vain otettava itseä niskasta kiinni ja pääsiäislomalla toteutettava tämä projektia ulkoa ja sisältä käsin. Toivottavasti pääsisimme nauttimaan pääsiäisen aikoihin aurinkoisista keleistä ja lämpimistä ilmoista. Itse en edes muista millainen viime pääsiäinen oli. Viime vuosi meni ihan lentäen ohi ja tänä vuonna olenkin päättänyt pääsiäisen aikana touhuta kaikkia kivoja juttuja tyttöjen kanssa. Toivottavasti pajunkissat on jo valmiita poimittaviksi, jotta niitä saisi kotiinkin esille.
Aurinkoista viikonloppua kaikille!


7 kommenttia

 1. Kevät on lempi vuodenaikani, kesä on edessä ja luonto herää, parasta on koivunlehtien hiirenkorvat. Mutta täällä kohtalotoveri, ikkunanpesu on minulle "myrkkyä", vaikka rakastankin jokaista valoa tuovaa ikkunaa kodissamme (ja niitä on paljon). Mutta sitten iloitaan, kun tuo on tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harva varmaan ikkunanpesusta nauttii :D Mutta pakko se vaan on suorittaa kun aurinko joka päivä paistaa :)

   Poista
 2. Minua ei ikkunan pesut haittaa, mutta se haittaa että olohuoneen iso ikkuna pysyy ehkä maksimissaan viikon puhtaana :( Se kun on tuossa kadunpuolella ja kaikki katupöly ilmeisesti lentää siihen ja jää kiinni niin pitäisi olla alvariinsa putsaamassa. Hyvää viikonloppua sinnekin! Ja ihanat ruusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kun on nuo kaksi pientä tyttöä, niin pesun jälkeen menee 1 päivä ja ikkunoiden alareunat näyttävät täysin samoilta kuin ennen pesua ;)

   Poista
 3. Niin viehättävä blogi että lukijaksi jään samantien ♥ Aivan ihania kuvia ja samoja kiinnostuksen kohteita. Kaunista. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.