Olohuoneen keväiset tekstiilit

7. maaliskuuta 2015Viikonlopun vietto on kovassa käynnissä ja keväiset ilmat senkun lähestyvät. Ensi viikoksi on luvattu hurjat 10 astetta lämpöä, joten eiköhän sitä voi todeta kevät on alkamassa. Yllättävän aikaisin keväiset lämpötilat on luvattu tänne Etelä-Suomeen, nimittäin muistaakseni viime vuonna saimme palella kylmissä oloissa vielä vappunakin. Vai muistanko ihan väärin? Aurinko on jo lämmittänyt viikolla ja viikonloppuna niin, että me olemme korkanneet tämän vuoden grillikauden avatuksi. Onhan se kiva laittaa grilli päälle ja fiilistellä hieman tulevaa kesää. Grillin tuoksu tuo kyllä kesäfiilikset päälle. Meillä kevät on saapunut vasta olohuoneeseen ja kun postailin meidän keväisestä olohuoneesta, sain paljon kyselyä blogin ja Instagramin puolella keväisistä tekstiileistä, mitä postauksessani ja kuvissa esiintyi. Niinpä ajattelinkin vastailla vielä yhteisesti kaikille.Vasemmalta sohvalta löytyy valkoiset ja vaaleanpunaiset kuviolliset tyynyt H&M Home:n valikoimasta. Harmaa pienempi silkkinen tyynynpäällinen on aikoinaan ostettu Stockmannin sisustuskokoelmasta. Vaaleanpunainen, ohut, neulottu torkkupeitto on tämän kevään H&M Home:n hankintoja. Pienemmältä sohvalta löytyvät isot, kuviolliset, vaaleanpunaiset tyynynpäälliset on myös H&M:n kevään kokoelmasta. Vaaleat 40x40cm tyynyt kuuluvat Lennolin sisustustarjontaan ja yksinäinen oleilija muiden tyynyjen keskellä on Stockmannin silkkinen, vaaleanpunainen pienempi sisustustyynynpäällinen. Aikoinani sain ostettua vain yhden Stockmannin vaaleanpunaisen tyynynpäällisen ja toisen perään huhuilin, mutta koskaan en löytänyt sille kaveria ja paria. Toivottavasti tämä sama vaaleanpunainen väri esiintyisi vielä joskus Stockmannin kevään tai kesän sisustusvalikoimassa, jotta saisin vihdoinkin hankittua toisen samanlaisen. Uskon, että olohuoneemme alkaa olemaan aika valmis kevään tekstiilien osalta. Seuraavaksi pitäisi panostaa keittiöön ja makuuhuoneeseemme ja hieman päivittää näkymää talvisesta keväiseempään tyyliin. Katsotaan koska kerkiän ja ehdin ottaa tämän projektin eteen! Ehkä aluksi pitäisi tehdä jonkinlainen suunnitelma, jotta pääsisi sitten sisustamisen makuun taas pitkästä aikaa. Pienoinen innostumisen lopahdus on tapahtunut. No, ehkä sitä pitää hieman lähteä etsimään sisustuskaupoissa kierrellen ja kaikkea ihanaa, keväistä ihastellen.3 kommenttia

  1. Teillä on niin kauniin keväistä :)
    Täällä kelin suhteen on vain harmaata eikä aurinkoa näy yhtikäs missään. Kaipaan jo aurinkoisia päiviä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit tekstiilit :) Kyllä kevät minunpuolestani saisi jo tulla ja kymmenen asteen lämpötilat kuulostavat lupaavalta!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.