Pääsiäisen kattaus!

30. maaliskuuta 2015Heippa kaikille! Monella taitaa ajatukset jo matkustaa pääsiäisessä ja pääsiäisen koristelu ja suunnittelu on kovassa käynnissä? Itselläni ajatukset kovin siintää jo ensi viikon pääsiäisviikossa ja suunnittelu tuntuu vähän samanlaiselta kuin jouluna. Itse tykkään aloittaa suunnittelun ajoissa ja tunnustan olevani ehkä vähän liian kova hypettäjä aina tietyissä asioissa, mutta se ei varmasti ole keneltäkään pois. Innostun asioista helposti ja kun löytyy ylimääräistä aikaa, toteutan suunnitelmani. Sama tapahtui tänäkin vuonna, kun oli kyse pääsiäisestä ja siihen liittyvästä "sisustussunnittelusta" eli tulevan pääsiäisen kattauksen suunnittelu. Suunnittelun aloitin jo ajoissa, koska töihin palattua kiirettä tuntuu niin arjessa kuin viikonloppuisinkin olevan.
Viime vuonna kattaukseni oli hyvin hopeaan ja keltaiseen keskittyvä, tänä vuonna pieneksi piristysruiskeeksi lisäsin, ylläri ylläri, hempeän vaaleanpunaisen värin. Halusin pääsiäisen kahvikattauksen olevan hyvin yksinkertainen, kaunis ja kuitenkin kutsuva. Meille on pääsiäisen aikana tulossa vieraita isompikin määrä, mutta päätin tehdä tänne blogin puolelle pienemmän kattauksen pienemmälle määrälle. Tässä hyvin yksinkertaisessa kattauksessa on käytetty Villeroy & Bochin New Wave- astiastoa, Iittalan Kivi-tuikkuja ja Riviera Maisonin sisustustuotteita. Piristävänä yksityiskohtana toimii Marimekon pirtsakat ja värikkäät kahviservetit, joissa samat teemavärit toistuu.

Monen monta kuvaa, mutta sitä sanotaan että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tämä postaus kuvapainotteinen. Itse toteutan saman kattausken meidän pääsiäiskattauksena ilahduttamaan vieraidemme kahvihetkeä. Vielä kun pöytään lisää kaikki maukkaat herkut niin avot!


8 kommenttia

 1. Niin kaunis kattaus <3 Ja tuo matto sopii teille todella hyvin! Ihastelin joskus Askossa myös sitä, mutta jänistin ja päädyin vaaleampaan versioon. Kuvissasi tulee hyvin esille maton vivahteikas väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ollut kyllätosi hyvä ostopäätös ja olemme pitäneet siitä! :) Väri vaihtelee aina kun vaihtaa katselukulmaa.

   Poista
 2. On kyllä ihana matto!!mutta ehkä hivenen pieni?tuolit tulee yli ku istuu pöydän ympärillä..mut makuasioitahan nämä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän enemmän tuon kokoisesta kuin isommasta, mutta nämä on makuasioita. Jos jossain vaiheessa maton koko alkaa itseäni vaivaa niin sitten se pitää vaihtaa isompaan :)

   Poista
  2. Yksi vaihtoehto on ostaa toinen samanlainen ja pistää ne vierekkäin. Silloin tuolin jalat eivät putoa ikävästi matonreunalta ja saumaa tuskin huomaa, mutta kannattaa tietty testata ensin. Mattojen puhdistus ja pesu on huomattavasti kätevämpää kuin jättimaton. -Laura-

   Poista
 3. Todella kaunis kattaus! Nuo lautaset ja kaikki, ihanat!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat värit!
  t. Heidi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.