Pääsiäisoksien koristelua!

26. maaliskuuta 2015

IMG_4158


Kuin pääsiäinen, myös pääsiäistä edeltävä aika on mukavaa, vähän kuin joulu. Paljon suunniteltavaa, tehtävää ja suunnitelmien toteuttamista. Tällä kertaa yliviivasimme pääsiäisen tehtävälistalta pois pääsiäisoksien koristelun. Olin ajatellut mielessäni, että tänä vuonna kun vanhempi tyttömme on jo 2,5 vuotias, hänkin ehkä innostuisi oksien koristelusta. Viime vuonna koristelin virpomisoksia yksin, koska vanhempi tyttömme oli vasta vähän yli 1 vuotias. Kaikki tarvikkeet ja höyhenet ostettiin yhteistä koristeluhetkeä varten valmiiksi, joten olimme hyvin varustautuneet mielekkääseen toimintaan yhdessä. Kuinkas sitten kävikään? 


IMG_4159


No, asiat ei voi aina mennä niinkuin Strömsössä ja tällä kertaa tekeminen ei ehkä ollutkaan niin mielekästä, kuin itse olin sen ajatellut olevan. Vanhempi tyttömme ei millään innostunut koko toiminnasta. Yritin houkutella häntä koristeluun mukaan, mutta kannatusprosentti häneltä ja siskolta oli aika nollissa. Jossain vaiheessa vanhempi tyttö innostui hetkeksi laittamaan höyheniä oksiin, mutta sitä kesti hurjat muutama minuutti. Eipä tainnut olla yhtä mielekästä toimintaa, kuin oman siskon kanssa leikkiminen omassa huoneessa, hehe! Loppujen lopuksi lisäsin kaikki koristeet loppuihin oksiin itse. 


IMG_4180

IMG_4182


Ajatus hyvä - toteutus ontui. Ehkä sitten ensi vuonna tai sitten ei! Pääasia, että oksat saatiin valmiiksi ja ensi sunnuntaina päästään virpomaan. Se on ainakin sitä mielekästä puuhaa tytöille.5 kommenttia

 1. Voi ei miten kauniita kuvia ja ihana pikkuinen.. ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania, hauskoja ja hyväntuulisia kuvia! Luulen, että seuraavana vuonna tytöt saattavat jo innostua eri tavalla oksien koristelusta jos muistissa on ne maukkaat palkinnot joita palmusunnuntaina pääsee virpojina keräämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon, että innostusta täytyy ensi vuoteen odottaa :)

   Poista
 3. Ihanan rehellinen teksti:) Olisithan voinut kirjoittaa, että "askartelimme lasten kanssa virpomisvitsoja. Molemmat osallistuivat ihan täysillä". Minäkin muistan, kuinka ennen lapsia ajattelin, että sitten minä, hyvä äiti, annan jotain kehittävää puuhaa lapsille ja sitten he puuhailevat antaumuksella pitkään. Heh, just kun sait levitettyä kaikki vesivärijutut pöydälle niin muksut maalaavat ehkä 15 minuuttia ja sitten hirveä siivoaminen.
  t. Heidi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.