Styleroomin ensimmäiset syntymäpäivät!

12. maaliskuuta 2015Minulla oli ilo ja kunnia vastaanottaa jokin aika sitten kutsu Styleroomin 1-vuotis syntymäpäiväjuhliin Helsinkiin. Heti tämän kutsun nähdessäni lisäsin ja varasin päivän kalenteriin ja ilmoittauduin mukaan juhliin. Sitten vain juhlia odottamaan. Juhlia tai oikeastaan syntymäpäiviä juhlistettiin 2.3. maanantaina Kulosaaressa A-Lehtitalossa kauniiden maisemien eli meren äärellä. Kutsuihin oli kutsuttu vain kourallinen Styleroomin käyttäjiä ja olikin mukavaa päästä tapaamaan uusia kasvoja, muita bloggareita ja erityisesti Styleroomin jäseniä, henkilökuntaa ja kahta perustajaa Johania ja Kristiania. Koko illan ajan vettä satoi kaatamalla, mutta se ei haitannut yhtään juhlien tunnelmaa, mikä olikin meidän keskuudessa erittäin lämmin ja miellyttävä.
Näillä syntymäpäivillä palkittiin Styleroomin jäseniä erilaisin diblomein ja erityismaininnoin ja minullakin kävi mahtava onni, kun sain tunnustusta kuvistani ja tyylistäni. Nimittäin minut palkittiin myös erityismaininnalla nimimerkillä "bling bling prinsessa" (mistä tunnistan itseni täysin). Minun kuvani on Styleroomin kuvaan hyvin tykättyjä heidän Facebook-sivuilla ja tunnistettavissa. Erityismaininnassa luki näin: "Uskollinen tyylinsä seuraaja. Säihkettä, kimallusta ja valkoista väriä. Kiitos Styleroom mahtavista iltajuhlista ja kiitos, että minutkin kutsuttiin! Kutsuilla vieraili myös toinen bloggari Tarja´s Snowland, johon oli erittäin mukava tutustua ensimmäistä kertaa!


Hauskat juhlat, ihanat tarjoilut ja mikä tunnelma!

Onnea Styleroom 1 v!5 kommenttia

 1. Diblomi :oD siis diplomi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Μyös erityismaininnassa lukeneen tekstin kirjoittaminen on tainut jäädä postauksesta, on pelkkä tyhjä kohta kaksoispisteen jälkeen? Siellä on äidillä ollu kiire kirjottaessa, heh!;D :)

   Poista
 2. Oli tosi kiva tutustua sinuun :)! Ja kivat oli juhlat.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.