Syntymäpäivälahjani suunnittelua ja kriisi!

5. maaliskuuta 2015
Torstai on toivoa täynnä, taas! Voisin todeta näin joka torstai, koska huomaan torstaisin unelmoivani jo viikonlopusta ja yleensäkin kaikesta. Toinen jalka on jo viikonlopun puolella ja toinen vipattaa vielä illan tanssitreenejä odotellen. Olen siis aika levoton sielu, mutta minkäs teet! Monta rautaa tulessa ja samaan aikaan suunnittelee seuraavaa projektia. Mutta miksi muuttua, kun on tyytyväinen ja ketään muuta se ei häiritse. No tulipahan tästä nyt aika syvällistä höpötystä tähän alkuun, mutta päivän aiheeni aiheuttaa itsessä monia fiiliksiä. Levottomuus, innostus, ahdistus, hirvitys, vastuu jne jne. Niin mikä aihe? No minun lähestyvä 30 vuoden ikä ja syntymäpäivät. 

Olen jo aika nuorena päättänyt, että kun minä täytän 30 vuotta niin sitä juhlitaan ja siihen panostetaan kunnolla. No panostuksesta kerron sitten hieman myöhemmin ensi kuussa, mutta juhlimisen aihetta löytyy. Ja mitä olisi kunnon juhlat ilman kunnon lahjaa? Mitä sitä 30-vuotias nainen eli minä voisin toivoa lahjaksi? Tätä minulta on jo kyselty ja nyt olen vihdoinkin saanut laadittua yhdenlaisen toivelistan itselleni, mistä voisin oman syntymäpäivälahjani löytää. Oli muuten älyttömän vaikea löytää mitään lahjatoiveita, koska itselläni on jo kaikkea mahdollista. Mitään ei tarvitse, mutta ainahan sitä voi jostain unelmoida. Niinpä puristamalla sain listattua viisi asiaa lahjalistalleni, pari sisustukseen liittyvää, pari muotiin ja kauneuteen ja yksi terveyteen.1. PT - tulisi tarpeeseen! Kuka ei haluaisi olla 30v. ja elämänsä kunnossa?
2. Louis Vuitton Eva Clutch
3. Riviera Maison sivupöytä
4. Louis Vuitton Eva Clutch
5. Riviera Maisonin upea maljakkoyhdistelmä


Siinä olisi minun syntymäpäivätoiveita. Ehkä suurin toiveeni kumminkin on se, että saan viettää syntymäpäivääni yhdessä rakkaan mieheni kanssa. Yhteinen aika on nykyään hyvin vähissä ja mikä olisikaan ihanempi tapa juhlia omaa ikääntymistä kuin rakkaan ihmisen seurassa!

4 kommenttia

  1. Itse ottaisin ehdottomasti ton ruskean Louis Vuittonin Eva Clutchin! :)

    VastaaPoista
  2. Itse ottaisin personal trainerin ;)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.