Uudet lasit Nisseniltä ja paljastuksia!

2. maaliskuuta 2015
En tiedä olenko koskaan maininnut (tai missään minun kuvissa koskaan vilkkunut asia), että minulla on nuoresta asti ollut silmälasit. Tämä aihe tuli mieleeni, kun tapasin mukavan lukijan, joka totesi olleensa tietämätön silmälaseistani. Naureskelimme hänen kanssaan, että silmälasit on sellainen asia mitä jotkut ihmiset hieman häpeilevät, mutta itse käytän laseja päivittäin ja suhtaudun niihin positiivisesti. Olenhan omistanut lasit jo 13-vuotiaasta lähtien.

Nyt silmälasien käytössä on ollut hieman pidempi tauko, kun vanhempi tyttömme aikoinaan vahingossa rikkoi silmälasieni sangan. Saamattomana en jaksanut korjata sankoja, vaan päätin ostaa uudet lasit, heti kun vaan bongaisin sopivat ja miellyttävät. Uusien lasien osto venyi (taas saamattomuuden piikkiin) ja kuljinkin kauan ilman laseja. Silmälaseja käytän siis autoa ajaessa ja kun tarvitsee keskittyä kauas katsomiseen, esimerkiksi elokuvia katsellessa. Omat hermot alkoivat menemään tihrusteluun ja astelinkin silmälasikauppaan hankkimaan uudet lasit. Lopulta poistuin kaupasta kaksien silmälasitilauksien kanssa ja kun vihdoinkin parin viikon odottelun jälkeen ne päähän sain, ei ne päästä ole sen jälkeen irti lähtenetkään. Kyllä sitä jälkeenpäin ihmettelee miten tämän välin ilman laseja pystyi olemaankaan. Elämä kirjaimellisesti kirkastui jälleen kerran, kun silmälasit sai silmille. Ylimmässä yksittäiskuvassa silmälasit pienemmillä kehyksillä ja tässä isommilla kehyksillä.


Tälläisiä "suuria paljastuksia" minusta, hih!

11 kommenttia

 1. Sopii sinulle todella hyvin! Saanko kysyä minkä merkkiset lasisi ovat. Itse muistan joskus ala asteella pelänneeni että saisin lasit, mutta nykyään harkitsen jopa pelkkien kehysten ostoa, minulla kun ei oikeasti vahvuuksilla oleville laseille ole tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Silmälasit on Miki Ninnin lasit ja ihan huiput päässä! Minultakin löytyy yhdet kehykset kotoa ja ovat ilman vahvuuksia, mutta niiden käyttö loppui heti kun sai kunnon lasit taas.

   Poista
 2. Alemmat lasit samantyyliset kuin minulla :) En nuorempana "kehdannut" käyttää laseja ja vanhat lasit olivat jo jääneet hyödyttömiksi vahvuuksiltaan. Viime syksynä uskalsin sitten ostaa täysin päinvastaiset lasit kuin koskaan aiemmin: huomattavan suuret ja ihmetystä herättävät. Sen jälkeen en ole laseja pahemmin pois jättänyt. Minulle ilmeisesti toimi parhaiten se, että mitä överimmät lasit, sen parempi.

  Mutta uudet lasisi näyttävät hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, että hävetti pitää lasejaja se oli kyllä niin turhauttavaa. Nyt en enää luopuisi laseista ollenkaan :)

   Poista
 3. Silmällasien valinta on yksi vaikeimmista tehtävistä. Molemmat lasit näyttävät tyylikkäille päässäsi. Itsellä on näkö huonontunut vuoden sisällä, kun tulee paljon tihrattua älypuhelinta hämärässä. Specsaverilla kävi näön tarkastuttamassa, ja lasivalikoima heillä vai ei oiken napannut. Edulliset lasit eivät olleet mitään nättejä, ja lisähintaa olisi pitänyt maksaa 90e linssien hionnasta (lasit olivat jotain 30€). No laatu ei taida käydä yksiin hinnan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Minunkin lasit maksoivat linssien kanssa yhteensä 200€ ja ihan huiput olleet!

   Poista
 4. kaunis paita, mutta miksi ihmeessä mustat rintsikat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Rintsikat ei ole mustat vaan ruskeat ja ne nyt mielummin laitoin kun valkoiset :)

   Poista
 5. On tosi kivaa kun löysin tän sun blogin! Teillä on aivan ihana koti ja tämä blogi on juuri sellainen mitä olen etsinyt. ♡ olen vasta 12 vuotias, mutta silti todella kiinnostunut sisustamisesta. Haluaisitko käydä myös lukemassa mun sisustutblogia: uusikotini.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tämä sinun blogisi, ja koti on niin kaunis ja raikas ettei voi todeksi uskoa. Silmälasit pukevat sinua, hyvä valinta! Pilkettä silmäkulmaan tuo kuitenkin ekan kuvan sukka;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.