Asiaa roskakatoksesta!

16. huhtikuuta 2015Nyt näitä piha-aiheisia postauksia alkaa pikkuhiljaa muodostua, kun säät lämpenee ja ulkotyöt ja -puhteet on käynnistynyt. Kevään huippulämpötilat koettiin viime viikolla, kun mittari näytti kotonamme +15 asteen lukemia. Voi kun säät pysyisivät lämpiminä ja saisimme nauttia lämpimästä äitienpäivästä, joka ensi kuussa olisi juhlan aiheena. Mutta kun säät suosivat niin silloin oma katse kiinnittyy keskeneräiseen pihaan, jota olisi tarkoitus alkaa työstämään lähiviikkoina. Ensimmäinen asia, mikä meidän pihan ostoslistalta ja to do-listalta löytyy, on roskiskatos. Tällä hetkellä ulkoroskiksemme nököttää autokatoksen reunassa ylhäisessä yksinäisyydessä. Viimein koittaa aika hankkia sille oma kolo missä majailla ja pohdinnassa on ollut monenlaista, erilaista roskiskatosta.

Niinpä matkasinkin Messukeskukseen Kevätmessuille ja yritin innokkaana bongata erilaisia roskiskatoksen myyjiä, mutta tämä matka päättyi pienoiseen pettymykseen. Löysimme tasan yhden valmistajan kyseisiltä messuilta, joten oli aika uppoutua netin ihmeelliseen maailmaan ja löytää erilaisia vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto tietenkin olisi tehdä roskiskatos itse, mutta tälle ei valitettavasti löydy aikaa ja tahtotilaa. Itselläni ei tänä kesänä suuremmin lomia ole ja muutamat vapaapäivät käytetään tehokkaasti aidan rakentamiseen, joten ylimääräistä rakenteluaikaa ei tähän projektiin löydy.

Kun vihdoinkin päätimme mieheni kanssa millaista roskakatosta haluaisimme pihallemme asennettavan, löysimme muutaman suosikin!Kuvat: Saha-Sipilä, Modustep ja Stala

Tästä kollaasista löytyy meidän suosikki, jonka pitäisi ensi kuussa meille kotiutua. Halusimme katoksen olevan hyvin yksinkertainen, moderni ja koruton. Mielestäni roskakatoksen ei kumminkaan tarvitse olla mikään älyttömän ison kokoinen, koska eihän ihmisten katseiden tule kuitenkaan siihen kiinnittyä. Yksinkertainen ja simppeli katos tilattu, katsotaan mitä saadaan!


2 kommenttia

 1. Kivan oloisia katoksia olette katselleet. Itse hankkisin suhteellisen matalan katoksen.
  Taloa suunniteltaessa kannattaa roska-astioille suunnitella talon tai autokatoksen yhteyteen valmiiksi oma tila jotta vältytään erilliseltä pömpeliltä kadun vieressä. Kun omaa taloamme suunnittelimme, piirsi arkkitehti roskiksille oman paikkansa autokatoksen yhteyteen ja ollaan oltu ratkaisuun todella tyytyväisiä. Roska-astiat on siististi autokatoksen yhteydessä olevassa omassa paikassaan eikä kadunvarteen tarvinnut tehdä erillistä pömpeliä. Toki roskakuski joutuu ne kauempaa noutamaan mutta ulkonäöllisesti tämä on ollut hyvä ratkaisu. Talotehtaat ei yleensä tällaisia asioita huomioi lainkaan ja taloa suunniteltaessa on yleensä niin monta asiaa mielessä, että asia tulee mieleen vasta kun talo on valmis. Mutta tämä vinkiksi niille keillä talo on vasta suunnitteilla. Joskus uusilla asuinalueilla näyttää hassulta kun joka tontin reunassa kököttää erinäköinen katos tai pelkkä roskis.-Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä ja kommentista! Varsinkin niille ketkä uutta taloa suunnittelevat, kannattaa ottaa tämä asia huomioon!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.