Juhlat tiedossa viikonloppuna!

17. huhtikuuta 2015Ihana viikonloppu edessä! Minä ja moni ystäväni olemme vuonna -85 syntyneitä, joten tämä koko vuosi tulee olemaan yhtä juhlaa, kun juhlimme ystäviemme kolmekymppisiä sekä tietenkin omia. Omien juhlien suunnittelu on pyörähtämässä pikkuhiljaa käyntiin, päivä on jo varattu kalenteriin ja ideoita on mieheni kanssa alettu kehittämään. Omat juhlat saa vielä siis pari kuukautta odottaa, mutta tänä viikonloppuna olisi vuorossa toisen parhaan ystäväni kolmekymppiset. 

Teemana juhlissa on ihana "bling bling", joten täytyy tänään ja huomenna miettiä mitä sitä itse keksisi teeman mukaista päälleen laittaa. Miehille tämä teema oli hyvin innostava, hyvin miehinen, hihi! Uskon, että meidän jokaisen ystävän miehet ovat ja hyvin innoissaan suunnitelleet juhliin pukeutumista (not!). Itse kävin jo katsomassa oikein räheitä ja päheitä bling bling-silmälaseja, joita tulevan vapun kunniaksi Prismasta olin bongannut, mutta ne oli loppuunmyyty. Ne olisi sopinut minulle ja miehelleni loistavasti, vähän kujeilevia ja hassuja kun ollaan.

Lauantaina tanssitaan, juhlitaan ja nautitaan elämästä!


2 kommenttia

 1. Ihania juhlia, nauttikaa! :)
  Meilläkin on kesäkuussa yhdet kolmekymppiset, ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä on tiedossa niin monet kolmekymppiset, että perässä ei pysytä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.