Kodin somisteita PartyLiten kanssa + arvonta!

27. huhtikuuta 2015Minun keväiseen sisustukseen kuuluu keväisen hempeät värit, olette sen jo ehkä huomanneet. Valon määrä alkaa lisääntyä aamuisin ja iltaisin, pimeä aika vähenee. Olen aina ollut hyvin intohimoinen kynttilöiden polttaja ja hamstraaja, pidän kynttilöiden polttamisesta ja niiden synnyttämästä kauniista, rauhallisista hetkistä keskellä kesääkin. Moni yhdistää kynttilät ja kynttilöiden sytyttelyn enemmän syksyn ja talven ajankohtiin, mutta itse olen läpi vuoden kynttilöistä nauttija. Varsinkin viikonloppuisin on ihana sytyttää kynttilät palamaan ympäri taloamme tuomaan keveää ja nautinnollista tunnelmaa. Yleensä hanin kotiimme hyvin neutraaleja ja hajuttomia kynttilöitä, mutta joskus on mukava hyppää aidan toiselle puolelle ja hankkia hajusteellisia, mietoja, värillisiä kynttilöitä. Minulle aukeutui upea mahdollisuus koristaa meidän talon sisätiloja Indiedaysin ja PartyLiten yhteistyökampanjassa, johon minun blogini pääsi mukaan. 
Kodin somistaminen erilaisin kynttiläsomistein on aina ollut intohimoni. Meiltä löytyy kynttilänjalkoja jokaista sorttia, eri kokoista ja muotoista. Varsinaisia lasisia kynttilälyhtyjä ja hurrikaaneja meiltä ei löydykään. Olen aina haaveillut isosta lasisesta hurrikaanista, mihin saisi kauniisti laitettua esille kynttilöitä ja kynttilöiden kanssa voisi yhdistää jotain muita koristeita. Tämä pikkuinen unelma kävi vihdoinkin toteen ja pääsin ideoimaan meidän kodin eteiseen lipaston päälle kahteen erilaiseen hurrikaaniin oman keväisen toteutuksen, sekä makuuhuoneen valkoisen rahin päälle.

Ensimmäiseen, korkeampaan Luovuus loistokas - kynttiläsomisteeseen asettelin pohjalle kaksi pinkin väristä silkkiorkideasomistetta tuomaan keväistä suloisuutta, kauneutta ja väriä upean lasisen somisteen pohjalle. Tämä kynttiläsomiste on kaksiosainen, joten otin siitä yläosan pois, asetin orkideat pohjalle ja laitoin yläosan takaisin päälle. Tämän jälkeen lisäsin kynttilöiden pidikkeeseen raikkaalta tuoksuvat tuikkivat Hehkeät marjat- tuoksussa. Kynttilöiden pidike sisään ja herkkä tunnelma oli taattu.

Korkean ja näyttävän kynttiläsomisteen viereen asetin toisen lasisen hurrikaanin PartyLiten valikoimasta. Suurenmoinen hurricane sai hieman romanttista tunnelmaa, kun asetin pohjalle vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä. Hurrikaanin keskellä asettelin GloLite-kynttilän samassa Hehkeät marjat-tuoksussa. Tähän hurrikaaniin voisi asettaa pohjalle vaikka mitä, mielikuvitus on vaan rajana. Kukkia, terälehtiä, hedelmiä, you name it!

Näiden kahden upean näyttävän lasisomisteen viereen päätin asettaa vielä kaksi kappaletta samaa kynttiläsarjaa olevaan GloLite - kynttilää kromisiin kynttilänjalkoihin ja meidän eteinen on valmis ottamaan vieraita vastaan keväisen pastellisissa väreissä ja huumaavan herkässä tuoksussa. Tämä asetelma näkyy siis heti ensimmäisenä vieraille, jotka ovesta astuvat sisään. Voisiko olla parempaa tapaa toivottaa ystävät ja sukulaiset tervetulleeksi meidän keväiseen kotiin..


Myös makuuhuoneemme sai keväisen romanttista fiilistä osakseen, kun asettelin valkoisen rahin ja taljan päälle tarjottimen, jonka päälle kotiutui Luovuus somiste - GloLite kynttilän kanssa tuoksussa Mansikkaunelma. Somisteen pohjalle asettelin aitoja, valkoisia kukkia ja vaaleanpunaisia "timanttisia" koristetimantteja kukkien ympärille reunustamaan somisteen pohjaa. Kynttiläsomisteen sytytys ja tunnelma on taattu! Nämä PartyLiten kynttilät on kauniin värisiä ja tarpeeksi mietoja, jotta niitä pystyy polttamaan ja hyödyntämään omassa kodissa. Olenkin jo varmaan 10 vuoden ajan ollut PartyLiten kynttilöiden suosija ja ehdottomasti jatkossakin. Yleensä olen polttanut enemmän hajusteettomia ja tuoksumattomia kynttilöitä, joita löytyy myös PartyLiten valikoimasta.

Tässä postauksessa nähtyjä PartyLite- tuotteita myyvät PartyLiten konsultit ympäri Suomen, joten jos kiinnostuit, klikkaa itsesi PartyLiten sivuille ja ole yhteydessä omaan edustajaasi!
Voit myös järjestää kotonasi PartyLite - kutsut, joihin itse kutsuisin kaikki ystävät ja sukulaiset mukaan! PartyLiten sivuilta voi tilata tuotteita konsulttien omien verkkokauppojen kautta:

1. Kirjoita sivun postinumerohakuun postinumerosi
2. Postinumeron avulla sivusto etsii sinulle sinua lähimmän konsultin
3. Tämän jälkeen coit siirtyä konsultin verkkokauppaan tilaamaan PartyLite - tuotteita.

Lisätietoa tuotteiden tilaamisesta saat tästä linkistä!

Mutta mikä parasta, pääsen järjestämään myös lukijakilpailun, jossa te lukijat pääsette valitsemaan teidän kevään suosikit PartyLiten kynttilöistä ja somisteista. Kommentoimalla suosikin tähän postaukseen, osallistut 50€ tuotepaketin arvontaan, jonka tulen itse arpomaan! Kurkkaa siis suosikkisi täältä ja kerro se/ne postauksen kommenttilootaan niin osallistut arvontaan automaattisesti! Aikaa osallistua arvontaan on 4.5.2015 kello 21.00 asti. Onnea arvontaan!

128 kommenttia

 1. Paljon kaikkea kivaa, erityisesti Just Desserts -tuotteet, mutta silti suosikikseni valitsen Greener Grass huonetuoksun.
  Mukana arvonnassa toki.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 2. Nää on vaan niin ihania!
  Symmetria votiivisomistetrio olisi nyt suosikkini.
  Siispä onnea koettamassa mukana arvonnassa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Suurenmoinen Hurricane on todella kaunis ja näyttävä, ehdottomasti kilpailuun mukaan. Sanna

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se Hurricane vuodesta toiseen on ihan ykkönen.
  ~Susci

  VastaaPoista
 5. Luovuus Glolite-kynttiläpurkin kanssa ♡

  VastaaPoista
 6. Luovuus-ylevä kynttiläsomiste on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Viettelevä Viikuna kynttilä on kaunis :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hurricanit on niin kauniita ja niihin saa vaihtelua laittamalla koristeita kauden mukaan. Samaa ideaa on Luovuus somisteessa, joka tarkoitettu GloLite kynttiläpurkille. Kokonaan läpikuultavat GloLitet antavat erityisen kaunista valoa ja tunnelmaa. Olis ehkä ihan pakko ostaa, jos tulis nyt kutsu kynttiläpartyihin :) -Karoliina

  VastaaPoista
 9. Hurrikaani. arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Pidin kovasti ristikkolyhdyistä. Osallistun arvontaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Glolite kynttilät on ollut minun suosikki aina, kun ovat niin kauniita. Kevät kuvaston suosikiksi valitsin valkoisen ristikkolyhdyn.

  VastaaPoista
 12. Luovuus kuplat kauniilla hiekkasomisteilla :)
  Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 13. Valkolumimarja on tuoksuista ehdoton suosikki ☺

  VastaaPoista
 14. luovuus loistokas ehddottomasti!

  VastaaPoista
 15. Luovuus somiste! Osallistun arvontaan:).

  VastaaPoista
 16. PartyLite on tuttu jo vuosien takaa ja kynttilöituoksut ihania ja alansa parhaita. Ne ovat suosikkejani! Arvonnassa mukana minäkin :)

  VastaaPoista
 17. Symmetria somistepari :) teija.turkia@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Luovuus loistokas - kynttiläsomiste on ihanin! <3

  VastaaPoista
 19. Luovuus loistava somiste täydentäisi mukavasti jo omistamiani luovuus-sarjan tuotteita. Ehdottomasti mukana :)

  titta.laitinen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Pidän erityisesti tuosta Luovuus Loistokas "pötistä"
  Mukana arvonnassa. T:Leena Etelä-Pohojanmaalta

  VastaaPoista
 21. Luovuus Loistokas sopisi meidänkin Malm lipaston päälle ;) tuularostedt@msn.com

  VastaaPoista
 22. Symmetria votiivisomistetrio olisi mieleisin! :) hanzu_1993@hotmail.com Hanna-Riikka

  VastaaPoista
 23. GloLite kynttilä purkit olis ihania kattauksissakin! mukana arvonnassa!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. mukana ollaan!=) Luovuus Loistokas olisi aivan ihana!
  T:Jutska
  pilkku10@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Nixon hurricane, safari chic somistetrio, fresh home by partylite tuotteet siinäpä muutamia suosikkeja! :D Kuullut olen partylitesta mutta ensimmäistä kertaa pääsin heidän valikoimaansa tutustumaan ja aivan ihania tuotteita. :)
  tuopeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Luovuus Loistokas ja mukana ollaan. Minulla on Partyliten kynttilöitä muttei yhtään somistetta. mirvabelov@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Lotuksen kukka votiivipari nätti kivalta, toki paljon muitakin kauniita somisteita

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Hurricane on lempparini :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Wien riippuva somiste.
  sarianna.riikola@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Hurricane olisi kiva!

  T:Kirsi

  kolmepienta@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Luovuus ja hurricane. Korento86@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Hurricane on yksi lemppareistani myös :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 33. Luovuus Loistokas olisi ihana. <3 myhomewhitehome@gmail.com

  VastaaPoista
 34. glo lite-kynttilät ovat suosikkejani ja tuoksuista valkolumimarja.

  heinisyr@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Ristikkolyhdyt näyttivät kivoilta ja olihan siellä vaikka mitä ihanaa!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Suurenmoinen hurricane ja noita vaaleanpunaisia tuoksuvia GloLite Pilarikynttilät olisi ihanat <3 tuisep(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Hurricane on ihana, mutta ihana on myös Luovuus-somiste Glolite.
  Migreenin ja allergian vuoksi, en voi kodissani tuoksukynttilöitä poltella, mutta kauniita kyllä ovat. Ja miten ihania kevään pastellivärit, etenkin tuo pinkki :) Ihana arvonta !

  VastaaPoista
 38. Symmetria votiivisomistetrio

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Luovuus loistokas +
  kivitalourakointi@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Minun valinta on Luovuus loistokas. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Ah,jos saisin ristikkolyhdyn tai pari. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. Ihanan raikkaita kuvia! Arvonnassa tietty mukana, Majesteettinen Valo- Hurrikaani olisi aivan hurmaavan ihana!

  VastaaPoista
 43. Tuo Luovuus loistokas iski muhun ihan täysillä. I-h-a-n-a!

  VastaaPoista
 44. Ihastuin kyllä jo sinun kuvissasi tuohon ihanaan Louvuus-soimiste GloLiteen, joten pakko sanoa se! Aivan unelmahan se olisi:)
  miriam.a@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Kaikki Glolite-kynttilät on ihania!
  Jenni
  jenni.morishita@sci.fi

  VastaaPoista
 46. Pikkulinnut suihkulähde on suosikkini.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 47. GloLitet ja Luovuus-somiste ja...😊

  VastaaPoista
 48. Hurricanet ovat aina vaan ihania,haaveillut pitkään niistä,josko haaveet vihdoin toteutuisivat.tv Ritu

  VastaaPoista
 49. Glolite-kynttilöitä olisi kiva päästä testailemaan. _deede_

  VastaaPoista
 50. Wien-hurricane olisi upea katseenvangitsija T. Saunaenkeli

  VastaaPoista
 51. Pikkulinnut-suihkulähde on suosikkini.
  T. Nelliina
  nelliina(at)yahoo.com

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa! Oma suosikkini on Kielletty romanssi hurricane.
  blogdreamincolor@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Äiti- ja pikkukissa -tuikkukipot on suosikit :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 54. Yksi suosikeistani on tuo hurricane:)

  VastaaPoista
 55. Syleile Elämää-sarjan optinen timantti somiste pisti tällä kertaa eniten silmään tuolta kuvastosta :)
  sasu-84@suomi24.fi

  VastaaPoista
 56. Glolite kynttilät on suosikkeja! susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 57. suosikkini on majasteettinen hurrikaani ja siihen keväiset sommistukset väriä tuomaan

  VastaaPoista
 58. mun uusi suosikki on luovuus somiste glolite kynttilälle ja aina vaan niin ihania ovat glolite pilarikynttilät :) sari.salokannel@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Suosikkini on Santorini-seinälampetti, tosin voisin ottaa kaikki Party Linen tuotteet, ovat sen verran upeita!
  hautnina at gmail com

  VastaaPoista
 60. Luovuus loistokas sekä Ristikko -lyhdyt nousivat omiksi suosikeiksi. Aivan ihania :)

  VastaaPoista
 61. Suosikkini on Kielletty Romanssi - Somistetrio. tiina.maunuvaara@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Luovuus somiste on ihana. :)

  Iina.jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Lempparini on GloLite-kynttilät =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Suurenmoinen-hurricane :) Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 65. Luovuus loistokas on minun valinta, vaikka upeita vaihtoehtoja on paljon :)
  Mukana arvonnassa. -Mervi
  makelame@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Äiti ja pikkukissasomisteet ovat kivat!
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Suurenmoinen Hurricane on ehdoton suosikki.Mukana arvonnassa.Tv.Ex-naapuri Anu

  VastaaPoista
 68. Majesteettinen valo - hurricane on aivan ihana! Taisi olla emännän lahja viimevuonna! :)
  kaataa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Suurenmoinen Hurricane on lempparini sekä nuo kauniit vaaleanpunaiset GloLite kynttilät! Varsinkin, jos niiden tuoksukin on yhtä hurmaava, kuin niiden ulkonäkö! 😊 jossu--90@suomi24.fi

  VastaaPoista
 70. Kiva arvonta! :) Luovuus kuplat -votiivisomistetrio on suosikkini.

  VastaaPoista
 71. Hurrikaani. T. Sikuriina

  VastaaPoista
 72. Ristikko-lyhdyt ovat kivat ja raikkaat, tykkään, samoin Suuremmoinen hurricane sekä aina ihanat GloLite-kynttilät. Siis mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 73. Hurricane on suosikkini! :)
  Minnamariko@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Hurrrikaani
  kaissalolaura@yahoo.co.nz

  VastaaPoista
 75. Luovuus loistokas kynttiläsomiste on upea! <3 - Lydiaana

  VastaaPoista
 76. Nature's love kissat ovat suosikkini! cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 77. Tuo luovuus loistokas on upea!!
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Luovuus-somiste
  merjam10@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Kyllä se on luovuus loistokas ♡ anna.kangasperko@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Wau! Uskomattoman hienoa sisustusta.. Itsekin käytän melkein aina vain vaaleanpunaista ;) minun suosikkini ehdottomasti GloLitet, varsinki uuden Hehkeän marjan tuoksuna!

  Arvonnassa mukana:
  tanjalindkvist@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Minun suosikki ehdottomasti on luovuus kuplat - votiivisomistetrio ❤️
  Janni_sara@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Luovuus kuplat -votiivisomistetrio on ollut haaveissa jo pitkään. :)

  kristalli_@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Lyhty on ihana missä mukana teline tuikuille <3

  VastaaPoista
 84. Suurenmoinen hurricane on yksi suosikeistani!
  Sari V.

  VastaaPoista
 85. Luovuus-somiste, itse asiassa ihan kaikki ovat niin ihania!

  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 86. Kyllä tuo Eloisa Perhonen- tuoksulyhty on vaan niin nätti :)

  VastaaPoista
 87. Nature's Love Pöllöt ovat jotain mahdottoman suloista. :)
  myytillinen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 88. Luovuus loistokas kynttiläsomiste on minun lempparini

  Aivan ihana!

  Tannja_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Luovuus loistokas ja Hehkeät marjat, ihana!

  VastaaPoista
 90. ♡ luovuus loistokas ♡

  koivunenterhi@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Paljon suosikkeja, esim hurrikaani.
  nelliina @ yahoo.com

  VastaaPoista
 92. Luovuus loistokas on todella upea ja omissa haaveissakin.... ihanuuksia on
  niin paljon muitakin =) Todella kauniit ja tyylikkäät olit somisteista tehnyt, less in more!
  jaana.blomqvis@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 93. Pikkulinnut suihkulähde on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 94. Brighter home hurricane näyttää upealta!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Majesteettinen valo hurrikaani <3 arjeiloja(at)luukku.com

  VastaaPoista
 96. Monta kelpuuttaisin tuolta, ehkä suurin suosikkini on majesteettinen valo hurricane.
  op.saara@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Ihania tuotteita, haluaisin Luovuus ylevän <3

  VastaaPoista
 98. Äitikissa ja pikkukissa ovat kauniita :)

  Yst. Terv. Nina L.

  VastaaPoista
 99. Luovuus Loistokas on ihana!

  pikkumekko@luukku.com

  VastaaPoista
 100. HennaH
  Suuremmoinen-Hurricane on suosikkini.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 101. Aikku10
  Onpas ihanaa mistä valita, kivoja lahjaideoita myös ja tietty omaan kotiin, valitsen Pikkulinnut suihkulähteen.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 102. Suosikkini on leijona-votiivisomiste :)

  VastaaPoista
 103. Pikkulinnut suihkulähde on ollu koko kevään tahtoo!!!! listalla.

  katja_savolainen87(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Voi, haluaisin vaikka mitä!

  Kirsi

  VastaaPoista
 105. Suosikkejani ovat Glolite kynttilät kesäisissä sävyissä. marjut.kukkonen@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Just Desserts- setti on suosikkini :) Ihana idea ja aivan ihanat värit :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Paljon ihanaa ja sievää, voiton vie hurricane ja luovuus

  VastaaPoista
 108. Paljon ihanaa ja sievää, hurricane ja luovuus vie voiton kuitenkin! zimpukka at netti.fi

  VastaaPoista
 109. luovuus on lemppari!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 110. Luovuus loistokas, symmetria ja syleily-sarja ovat mun suosikkeja. Hempeitä ja kauniita:) touchless_@ hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Nixon Hurricaani on minun suosikki. Sopisi meidän uuteen taloon upeasti. Hieman marokko-henkeä ja kullan värisenä vielä, niin olisi ihan nappivalinta meidän tulevaan sisustukseen :)

  VastaaPoista
 112. Luovuus loistokas somiste on ihana :)

  Katja A

  VastaaPoista
 113. Lyhdyt suosikkeja.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Tuolla on niin paljon kaikkea ihanaa ja vaikea valita vain yhtä suosikiksi, Glolite -kynttilät ovat kyllä yksi aivan lemppareista, mutta nuo Rauhankyyhkyset ovat kyllä kauniita! :) Ja toki tuo Luovuus kupla -somiste on myös ihana :)

  marjut.kujanpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Syleily-sarjassa on sitä jotain.
  sanameris (a) luukku.com

  VastaaPoista
 116. Tuikkivat meillä jo ahkerassa käytössä ollut pitkään. Nyt lahjakortin käyttäisin tuohon Syleily-somisteeseen.

  VastaaPoista
 117. Luovuus somiste!
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 118. Koko kevään olen ihaillut Safari chic somistetrioa ja Luovuus-kuplat ja Symmetria-somisteet ovat jo klassikkoja.
  Anna S

  VastaaPoista
 119. Luovuus somiste miellyttää omaa silmää,kuin myös Monet muutkin party liten tuotteet!😊

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.