Kodin tunnelmaa ja pihahommia!

19. huhtikuuta 2015
Kotimme on tällä hetkellä lievässä stand still-tilassa. Tällä tarkoitan sitä, että kaikki tuntuu kodissamme olevan kohdallaan ja oikeastaan mitään en lähtisi tällä hetkellä muuttamaan tai ändraamaan. Okei, aina löytyy jotain tehtävää, mutta tällä hetkellä meidän koti on kyllä juuri sellainen mitä olen jossain vaiheessa toivonut tuntevani. Ostoslistaa löytyy tietyille asioille, mutta mitään ei ole pakko hankkia tai muuttaa. Ymmärrättekö mitä tällä haen? Kotimme ei ole läheskään valmis, voi ei todellakaan. Puuhaa olisi enemmän mitä aikaa puuhaamiseen käytettäväksi. Voiko koti olla koskaan valmis? Minun vastaukseni on ei. Jos kotoa ei löydy puuhaa ja kaikki tuntuu olevan hyvin, ei tarvitse kuin kurkata ulos ja todeta pihan huutavan apua. Omakotitalo-asujalla riittää aina hommaa ja koskaan ei pysty istumaan vaan jalat pöydällä. Itse olen vielä sellainen ihminen, että en viihdy kauaa paikallani, vaan mielummin puuhaan kaikkea siivoukseen tai muuhun liittyvää pikku puuhailua, kuin että makaisin sohvalla ja katsoisin televisiota. Nytkin piha huutelee sitä haravoimaan ja tässä sitä blogitekstiä vaan kirjoitellaan. No, kun tämä teksti on julkaistu niin suuntaamme koko perheen kera pihalle hommiin. Viime vuonna istutimme/asetimme paikoilleen rullamaton ja hyvin se juurtuikin. Nyt kun ruohikko alkaa pikkuhiljaa vihertämään, pitää syksyiset pääliruohot haravoida pois, jotta uusi vihreä nurmikko pääsee kasvamaan.
"Stand still"- tila sisäpuolella, "ou my god" -tila ulkona!16 kommenttia

 1. Hihihi, ihana postaus, juuri sama fiilis täällä! Ou my god -tila pihalla vaatii kovaan ääneen minut kohta pihahommiin :) Kivaa puuhapäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Kyllä teillä on älyttömän kaunis koti ♥

  VastaaPoista
 3. Voi näkisitpä meidän pihan, maakasoja, epätasaisia kuoppia täynnä kuraa, puita kaadettavana, ja vielä ihan liikaa lunta ja maaperä jäässä että voisi alkaa tasoittelemaankaan,siis ihan täysi katastrofi :/ meillä on siis myös uusi talo ja pihaa ei todellakaan ole vielä keretty tehdä.. Onneksi sisällä alkaa olla aika mieleistä vaikka toki aina jotain pientä hankittavaa ja laitettavaa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se on se sisätila mitä näkee enemmän kuin ulkoasioita ;) Ei siis tarvitse koko ajan stressata miltä ulkona näyttää, hih! :)

   Poista
 4. Teillä on niin kaunista! Tästä postauksesta inspiroituneena (kiitos vaan) lähdin 5-vuotiaan tyttäreni kanssa haravointihommiin. Tytär viihtyi ehkä 5 min haravan varressa, joten jouduin lopulta vetämään homman loppuun yksinäni. Huomenna varmasti kropassa tuntee haravoineensa. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä vähän sama homma. Äiti haravoi ja lapset levittävät kaikki kivet nurmikolle tai muuta kivaa, kun ei siivoominen paljoa kiinnosta :D

   Poista
 5. Mä oon niin samanlainen! En edes omista tv:tä (enkä kyllä nyt sohvaakaan), koska en koskaan jaksa katsoa sitä -muutakin puuhaa riittää paljon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaa on niin paljon, että aika ei tunnu niihinkään riittävän, saatika televisiolle!! :)

   Poista
 6. Niin kaunista ja seesteistä!♡
  Olen samaa mieltä, kotona [eikä puutarhassa] ei koskaan ole valmista, aina löytyy jotakin tehtävää.
  Olen sanonutkin, että omakotitalossa ei työt tekemällä lopu!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakotitalossa ei todellakaan kaikki tule valmiina vaan koko ajan pitäisi jossain olla jotain tekemääsä. Mutta oikeastaan se on se omakotitalon suola ja mikä on ihan mukava juttu :)

   Poista
 7. Teidän koti on kyllä super kaunis!! Onko teidän talo punainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän koti on ulkoa punainen, koska näin oli rakennustapa-määräyksissä määrätty.

   Poista
 8. Niin kaunista että ihan henkeä salpaa. <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.