Kultaa nuoremman tytön huoneessa!

5. huhtikuuta 2015
Sisustus ja kullan väri? Ei koskaan minun juttu. Tässä vaan oppii sen, että älä koskaan sano "älä koskaan". Kulta, kullahtava, kimallus. Miksi ei? Niinpä päätinkin antaa kullalle mahdollisuuden ja se kannatti. Meidän kotona on yhtenä päävärinä harmaa ja sen mukana hopea, mutta kyllä yhteen huoneeseen mahtuu ripaus kultaa. Mistä tämä kulta sitten yhtäkkiä pomsahti meille? Oikeastaan olen aina tykännyt kullan vöristä, mutta omassa kodissa en ole sille koskaan nähnyt paikkaa. Nyt kevään sisustuksessa ja kaikkien upeiden merkkien inspiraatiokuvissa on esiintynyt hieman kullan hohtoa ja niistä inspiroituneena itsekin kokeilla kyseistä väriä ja lisätä sitä nuoremman tytön huoneeseen pienesti.
Niinpä hankin meidän nuoremman tyttären huoneeseen H&M Home:n kevään sisustuskokoelmasta hauskan polkadot- tyynyn, joka toi uuden päivänkakkara-tyynyn kanssa hieman väriä ja ilmettä tytön pinnasängyn tekstiileihin. Pienesti olemme venyttäneet uuden sängyn hankintaa, koska muistamme millaiset yöt sängyn vaihdosta oli ensimmäisen tytön kanssa. Täytyy siis tälläkin kertaa sijoittaa monta patjaa uuden sängyn viereen, koska vanhempi tyttömme mutkahti uudesta sängystä alas muutaman yön ajan. Yöt oli siis erittäin mielenkiintoisia uudessa sängyssä. Kuten huomaatte, pinnasänky on vielä olemassa, mutta pinnasängyn vaihto lasten pienempään sänkyyn on jo päässyt siihen asteeseen, että uusi sänky on hankittu ja koottu. 
Aurinkoista päivää kaikille ja ihanaa pääsiäisen jatkoa!


10 kommenttia

 1. Miksi pitää vaihtaa sänkyä jos ei ole siihen vielä valmis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme erittäin valmiita vaihtoon, ei ole siitä kyse. Mitä aikaisemmin, sitä helpompi mielestäni.

   Poista
 2. Herkkää ja eteerisen kaunista!
  Minäkin kavahdin kultaa ennen sisutuksessa, mutta Espanjaan muuttomme jälkeen siitä tuli arkipäivää.
  Täällä kun jokainen ovenkahva ja nuppi ja kattolamppu on kullanvärinen, niin ajatukseen alkoi sulaa.
  Nyt en vaihtaisi niitä enää pois!
  Lumoavaa pääsiäistä ja lähetän tuulen mukana ripauksen mimosan tuoksua täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne Espanjan lämpöön! Pienesti kateellinen teidän lämpimistä ilmoista!

   Poista
 3. Tuli mieleen että missä vaiheessa olet tytöiltä ottanut tutit pois käytöstä? Taitaa kuulua sängyn vaihdon kanssa samaan sarjaan että huonoja öitä aluksi luvassa. Olen ajatellut että tutista kun luopuu hyvissä ajoin pääsee helpommalla. Meillä kohta puolivuotias ja kovasti tekis mieli jo heittää tutit pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiseltä 1,5 v ja nyt toisella samaan aikaan poisto edessä. Ensimmäisen kanssa 4 yötä taisteltiin, mutta oli se todella sen arvoista :)

   Poista
 4. Ihana huone. Ja kaunis tyyny ♥ Kultainen.,

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.