Lisää sisustusta myyntiin!

21. huhtikuuta 2015


Nyt kun pääsin viime viikolla niin hienosti vauhtiin tässä myyntiasiassa niin jatketaan samalla linjalla. On siis kevätsiivouksen aika ja se tarkoittaa kaiken "turhan" tavaran ja huonekalun myyntiin laittamista. Otin sen linjan, että jos joku huonekalu on ihan oikeasti tarpeeton, tiellä tai kaapissa seisoo ihan turhaan, on sen aika lähteä myyntiin ja kohti uutta kotia. Ensimmäisenä laitoin myyntiin Kartellin Take- valaisimet ja ne meni ihan 10 minuutissa kaupaksi. Kiva, että tavarat saavat uuden kodin ja pääsevät käyttöön. Itselläni on nimittäin välillä tapana hamstrata ja loppujen lopuksi varastoida tavarat kaappiin odottamaan parempaa ajankohtaa ( ja sinne kaappiin ne loppujen lopuksi sitten jäävätkin!).

Tällä kertaa meidän kodista olisi lähtemässä Ikean Kivik- sarjan yhden istuttava, valkoinen tuoli. Erittäin hyvä istua, ei nitise eikä natise. Ainoa hintaa alentava juttu on istuinkankaan pienet tahrat. Laitan päällisen vielä tahranpoistolla pesuun, mutta kaikki jäljet eivät tule poistumaan. Tuolia voi tulla Lohjalle kurkkaamaan koska vain ja sen jälkeen tehdä ostopäätöksen. En millään tuolista luopuisi, mutta meidän kotona se on pahasti tiellä makuuhuoneen puolella, joten joku saa antaa sille hyvän kodin jos kelpaa. Hinta tälle olisi vain 140€, uutena maksaa sen 270€. Nouto Lohjalta.

Laita ihmeessä sähköpostia niin sovitaan kaupat tai katselu. Osoite on padmerine (at)coconutwhite.com. Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.