Makuuhuoneen uutuus: Riviera Maisonin torkkupeitto

13. huhtikuuta 2015Aika palata pitkästä aikaa makuuhuoneen puolelle. Makuuhuoneemme on saanut pikkuriikkisen muutoksen osakseen, kiitos ihanan lukijani! Vähän aikaa sitten nimittäin blogini lukija Johanna otti minuun yhteyttä, koska hänellä oli tarjolla minulle jotain ihanan vaaleaa ja pehmeää. Johanna oli laittamassa myyntiin heidän uudehkon Riviera Maisonin vaalean turkistorkkupeiton ja päätti kysäistä minulta, jos olisin sen kiinnostunut hankkimaan. Eipä itseni tarvinut kauaa asiaa pohtia, koska olin kyseistä turkispeittoa ihaillut jo hetken aikaa ja meiltähän löytyi kyseinen torkkupeitto hieman tummemmassa, ruskehtavassa värissä. Kun näin ensimmäiset kuvat vaaleasta torkkupeitosta, olin myyty. Ikuisena palelijana tämä lämmin torkkupeitto tulisi tarpeeseen.
Omasta mielestä tämä torkkupeitto sopii vaaleaan makuuhuoneeseen kuin nenä päähän. Meidän vanhempi tyttömme tykkää kääriytyä peiton alle ja on vähän ihastunut tähän peittoon. Torkkupeitto on aika talvinen turkismaisuuden takia, mutta ennen kun ulkomittari näyttää +15 astetta tai enemmän, torkkupeitto saa olla makuuhuoneessa koristamassa sänkyämme. Tämä vaalea väri torkkupeitossa viehättää omaa silmää enemmän ja itsekin olen upottanut jalkani peiton alle iltaisin, kun olen rojahtanut sänkyyn lukemaan kirjaa. Itse olen aina ollut "kylmäkäsi" ja "kylmäjalka" eli aina kädet ja jalat jäässä, mutta nyt jalat ja kädet lämpiävät kivasti pehmoisen ja miellyttävän peiton alla.

Kiitos Johanna tästä ihanasta RM:n torkkupeitosta!12 kommenttia

 1. Eihän vain ole aitoa turkista? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tuotelapussa lukee, ei muuta: Material: 82% acrylic, 18% polyester

   Poista
 2. Eikäkö toivottavasti on aitoa eikä keinohöttöä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pehmoinen peitto, joka suorastaan kutsuu allensa lämmittelemään, kaunis väri ! (ó ò)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita!

   Tästä tuli ihan oma suosikki minkä alla on kiva lämmitellä :)

   Poista
 4. Oleppa hyvä ;0)
  Sopii teille täydellisesti.

  VastaaPoista
 5. Ihana, mutta ihana on myös päiväpeitto!! Minkämerkkinen päiväpeitto ja mitä materiaalia ?? Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.