Myyntiin lapsen valkoinen sänkykatos!

6. huhtikuuta 2015


Hyvää huomenta ja pääsiäismaanantaita, toista pääsiäispäivää!

Meillä on ollut ihana pääsiäinen takana ja senkun jatkuu! Ihana herätä auringonpaisteeseen ja kauniiseen ilmaan. Tänään olisi ohjelmassa tanssia, ikkunoiden pesua ja meidän kotona sukulaisten kanssa kahvittelua. Eilen pistin leivoten aikaisemmin postaamani persikkajuustokakun ja tänään olisi sitä tarkoitus maistella ja nauttia sukulaisten kanssa.

Samalla koittaa hetki, jolloin olisi tarkoitus laittaa pari juttua myyntiin. Tarkoitus oli laittaa Brion valkoinen Two pinnasänky myyntiin tänne blogiin, mutta se kerkesi menemään jo kaupaksi. Nyt ajattelin kumminkin blogin kautta lähteä myymään tyttömme valkoista, ylisöpöä sänkykatosta. Sänkykatos on todella hyvässä kunnossa, puhdas ja kuin alkuperäinen. Jos olet kiinnostunut ostamaan valkoisen sänkykatoksen niin laita minulle sähköpostia padmerine@coconutwhite.com. Tarjouksia voi katoksesta laittaa. Katoksen osalta mieluiten nouto Lohjalta, Nummelasta tai Espoon Kilosta. 

"Pehmeää, pestyä puuvillaa. Röyhelöissä raakareunat. Renkaan Ø 63 cm. Käsinpesu. Korkeus renkaasta alareunaan 210 cm. Alareunan leveys 800 cm"


Eli jos kiinnostuit sänkykatoksesta niin laita sähköpostitse tarjousta tulemaan!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.