Pääsiäisen suunnitelmat uusiksi - voihan lakko!

1. huhtikuuta 2015


Voihan lakko sentään!

Meidän pääsiäisen vietto piti huomenna alkaa nautinnollisella kahden päivän laivaristeilyllä koko perheen kera Tukholmaan. Kuinkas kävikään, eilen kävi ilmi, että huomenna voi kello 14.00 alkaa jäänmurtajalakko mikä vaikuttaa myös matkustajaliikenteeseen ja -aluksiin. Tässä vaiheessa ei voi todeta, kun että odotellaan ja katsotaan kuinka meidän laivamatkan käy. Ensiksi lakon piti koskea vain rahtiliikennettä, mutta nyt se laajeni myös matkustajaliikenteeseen ja voi uhkaa myös meidän pääsiäisloman suunnitelmia. Voi hitsin pimpulat sentään! Onko muita ketä on suunnitellut lähtevänsä hauskalle pääsiäisristeilylle?
Katsotaan kuinka meidän käy ja pitäkää peukkuja, että team V. eli me pääsemme sittenkin starttamaan pääsiäisen laivamatkan suunniteltuun tapaan. Pidän sormet ristissä!!


8 kommenttia

 1. Toivotaan, että pääsette reissuun! Ystävät tuskailevat juurikin samaa asiaa, tosi inhottavaa.. :/

  VastaaPoista
 2. Mekin olemme lähdössä risteilylle lauantaina. Saapi nähdä :(

  VastaaPoista
 3. Pääsitte lähtemään! Jospa mieli parantuisi minun blogissani olevalla arvonnalla! Arvonnassa 50 euron lahjakortti Ole Hyvä Luonnontuotteen verkkokauppaan!

  Littlemrsfinland.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi päästään niin pääsiäinen ei mennyt pilalle heti alusta vaan päinvastoin! :)

   Poista
 4. Ja mekin päästään laivaan (kun ei ole enää lakon uhkaa).

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.