Riemukasta Pääsiäistä!

2. huhtikuuta 2015


IMG_4143-001


Se olisi aika lomalle lompsis, nimittäin odotettu pääsiäisloma alkaa muutaman tunnin päästä omalla kohdallani. Yhtään lomapäivää ei mene hukkaan, vaan kaikki päivät hyödynnetään monella eri tapahtumalla. Paljon aikaa perheelle, kodin kunnostusta ja sukulointia. Tällä lomalla itse aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa sen yhden asian, mitä on tullut pitkitettyä monta kertaa, eli se ikkunoiden pesu! Yksi tavoite lomalle, hyvin realistinen toteuttaa. Toinen hyvä tavoite olisi ihan vain rentoutua, mutta se nyt jää ehkä hieman haaveeksi, tai sitten se pitää ottaa tavoitteeksi, kun lapset on saatu nukkumaan. Mutta näinhän ne lomat yleensä kulkee. Silloin yrittää ottaa kaikki sukulaiset huomioon ja nähdä kaikkia mahdollisimman paljon. Ja mikäs sen mukavampaa voisikaan olla, kun lapset pääsevät näkemään muita sukulaisia.


IMG_4146-001Yrittäkää nauttia pääsiäisestä ja kaikista ihanista herkuista, minä ainakin pyrin siihen!

Ihanan riemukasta pääsiäistä!4 kommenttia

 1. Ihanaa pääsiäistä sinnekin ja oikein rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Monta kertaa olen aloittanut kommentoimaan,mutta jostain syystä kommentit ei pääse perille?heittää jotain virussuojausta päälle.Jokatapauksessa täällä on yksi seuraaja vaikka ei kommentoikkaan:) aivan mieletön koti teillä,täynnä ihanaa tyyliä joka on kyllä omaan makuun!kiitos blogistasi! Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, voi että! :( No mutta kiitos paljon ja ihna että nyt vihdoinkin onnistui!! <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.