Sairastelua!

8. huhtikuuta 2015


Mahtava pääsiäinen takana ja fiilikset korkealla! Pääsiäisen vietto sujui rauhallisesti perheen kesken ja eilen palauduimme arkeen ja normaaliin viikkoon rauhallisesti, kunnes melkein koko perhe sairastui eri tauteihin. Yhdellä ökötauti elämänsä ensimmäisen kerran, toisella korvatulehdusta ja kolmannella flunssaa. Monelta ystävältä ja sukulaiselta olen lukenut, että nyt on paljon vatsatautia liikkeellä. Meilläpäin päiväkodissa oli muutama viikko sitten kunnon vatsatautiepidemia, johon meidän tytöt eivät sairastuneet. Hieman ja huokaisin helpotuksesta, kun ajattelin meidän perheen selvinneen ilman masukipuja, mutta toisin lopulta kävi ja eilen sitten kaksivuotias tyttömme aloitti. Toivottavasti tämä tauti menisi nopeasti ohi ja ei tarttuisi muihin. En muista koska viimeksi itse olisin ollut vatsataudissa, lapsena ehkä? 

Hieman rankempi pääsiäisen lopetus siis meidän perheessä, mutta ehkä tämä tästä toivottavasti helpottaa ja viikonloppuna kaikki olisivat parantuneita ja terveitä!
Pienen pieni tauko siis bloggailuun tiedossa hetkeksi, koska nyt tarvii keskittyä meidän potilaiden hoitoon ja parantumiseen. Jos masutautiselle on jotain hyviä vinkkejä antaa, niin niitä otetaan vastaan.


6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ärhäkkä vatsatauti joka toivottavasti alkaa muilla helpottaa pian!

   Poista
 2. Voi harmi että se tauti tuli teille sittenkin kylään. Oikein pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä ja nuorempi tyttö ollaan vielä terveitä, mutta eiköhän me aika satavarmasti tulla se saamaan.. :/

   Poista
 3. Maitohappobakteerit kehiin! Pikaista paranemista -varsin tylsä kaveri se George!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitohapot otettu käyttöön ja vielä me kaksi olemme säästyneet. George mene hus pois :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.