Terassi keväiseen kuntoon!

20. huhtikuuta 2015Voihan talvi, terassi ja kaaos! Voikohan sitä paremmin kuvailla meidän takapihan terassin olotilaa tällä hetkellä? Terassi on kirjaimellisesti ollut talvimoodissa jo pitkään ja nyt olisi vihdoinkin aika alkaa tekemään terassille jotain. Talvisin emme ole hyödyntäneet terassia oiekastaan mihinkään muuhun kuin ulkokalusteiden säilytykseen ja siinä tilassa terassi on edelleen, vaikka edetään jo huhtikuuta hyvää vauhtia. Joka tuutista alkaa tulemaan kesäisiä mainoksia kesäkalusteista ja halu panostaa omaan terassiin alkaa pahasti iskemään päällensä. Nyt terassi näyttää romuläjältä ja kun kevät etenee koko ajan ja kesä alkaa parin kuukauden päästä olemaan kohdillaan, on aika tarttua itseä niskasta kiinni tässäkin asiassa ja hoitaa terassi kevät-/kesäkuntoon.
Tällä hetkellä kaikki ulkokalusteet on ihan hujanhajan ja mitään selvää järjestystä ei löydy. Nyt onkin siis aika siirtää ulkoruokaryhmä terassin isommalle osalle ja aloittaa terassin päivitys siivoamalla kaikki turha pois. Myös tehokas terassin puhdistus tulee tarpeeseen. Tänä kesänä ( jos vain ehdimme ja pystymme), olisi vuorossa myös terassin öljyäminen, jolloin ulkonäkö muuttuu hurjasti kun terassi vaihtaa väriä kokonaan. Mutta jos nyt aloittaisi vaikka siitä, että saisi ulkokalusteet paikoilleen ja hyvän näköisiksi ja sitten alkaisi vasta miettimään yksityiskohtia sun muita. Myös tekstiilien päivitys tulee tarpeeseen tänä keväänä/kesänä.
Ensi kerralla meidän terassi näyttää hieman erilaiselta!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.