Tiedossa aidan suunnittelua!

26. huhtikuuta 2015Kevät etenee hurjaa vauhtia ja samalla omat ajatukset kääntyvät koko ajan enemmän ja enemmän sisätiloista ulkotiloihin ja talon ulkopuolelle. Nimittäin kuten jo viime kuussa mainitsin, meillä on tässä kevään ja kesän aikana tulossa muutama ulkoproggis mitkä pitäisi saada toteutettua. Ensimmäisenä suurena projektina eteen tulee aidan rakennus ja pystyttäminen. Tätä asiaa olen halunnut pohtia tarkoin enkä tehdä hirveän hätäistä päätöstä. Kahdella sivulla tontin rajalla meillä on istutettu tuijia rajaamaan tonttia, mutta kahdelle "kadun puoleiselle" sivulle olisi tarkoitus pystyttää puinen aita.

Tontillamme on alusta asti ollut aika tiukat määräykset ja tähänkin aita-asiaan löytyy tarkat ohjeet, millaisen aidan tontillemme saa pystyttää. Rakennustapa-ohjeissa on nimittäin määritelty tontillemme vaalea puuaita, joten se rajaa jo jonkin verran toteutusmahdollisuuksia. Itse olin ajatellut meille pystytettäväksi vaaleanharmaata aitaa, mutta nyt olen yhteydessä kaupunkimme rakennuspuolelle ja kysyn onnistuisiko kyseinen väri. Valkoinen tai vaaleanharmaa - ei sinänsä väliä, mutta harmaa sopisi paremmin talomme väritykseen. Aidan ulkonäkö on jo selvä asia. Haluamme hyvin modernin, vaakalautaan pinotun puuaidan. Nyt vain vielä pitää onnistua löytämään oikeanlainen aita ja toimittaja. 
Katsotaan seuraavalla kerralla millaisia aitamalleja olen onnistunut löytämään ja mistä tulemme aitaelementit tilaamaan.


3 kommenttia

  1. Onkos teidän siirtonurmenne toipunut talvesta? Meillä kuoli ikävä kyllä vuosi sitten keväällä melkein puolet nurmesta ja piti istuttaa uusi, ei paljoa naurattanut. Tänä keväänä näytti aluksi taas pahalta mutta toivoa on jo kun vihertää. Ihan selvillä vesillä ei kyllä olla, kuollutta nurmiainesta on seassa paljon tänäkin keväänä mutta toisin kuin viime keväänä, vihreääkin onneksi on seassa tasaisesti!

    VastaaPoista
  2. Onko tuo teidän piha sepeliä vai kivituhkaa? Minkä kokoista ja kantautuuko sisälle? Väri näyttäs olevan vaaleanharmaa. Meillä on alkamassa pihatyöt ja kovasti on mietinnässä, että mitä sitä laittaisi pihalle.

    VastaaPoista
  3. Miksette tee samanlaista aitaa kun naapurilla, näyttää olevan vaalea kaunis aita? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.